Да разбера защо съм то правила?

  • 3 020
  • 31
Здравйте, аз и приятелката ми сме заедно от 2 години живеем заедно от ден 1. От както сме заедно тя никога не е употребявала наркотици, но е осъдена за притежание и каране в надрусано състояние, никога не е ставало на въпрос да вземаме наркотици или нещо подобно, но снощи у нас беше на гости моя стара приятелка. Та извадила наркотици и нашата идва при мен и ме беди и ми каза “ ти на какво мнение си да взема наркотици за да разбера защо съм спряла, защото е факт тя е спряла от раз казала си е ей Боже докато ти не ме накараш да спра няма да спра и така е и станало от този ден са минали 4 години, на тази нощ аз почувствах страх, че тя ще го направи отново”.аз разбере да побеснях казах че това е абсурд, а най- лошото беше че те каза искам да сме заедно в това и аз категорично отказах и тя се разсърди че я оставаме САМА в това. В крайна сметка аз страх и отидох при тях направих луд скандал на моята дългогодишна приятелка и тя се извини за постъпката си, а приятелката ми ме изведе от стаята и ми благодари, каза че точно от това имала нужда на разбере защо е спряла.  Е кажете ми вие какво мислите по този въпрос. Как бихте реагирали в тази ситуация, ако бяхте на мое място?
Виж целия пост
# 1
Аз ли не схващам, ти ли пишеш неразбираемо...
Имала нужда да разбере защо е спряла наркотиците?! Не се ли умира от тях или на мен ми се губи нишката.
За какви наркотици става въпрос? Едно е трева, друго е хероин.
Виж целия пост
# 2
Правилно сте прочели, става въпрос за мета анфетамини, амфитемини, кокаин, пико
Виж целия пост
# 3
От както сме заедно тя никога не е употребявала наркотици, но е осъдена за притежание и каране в надрусано състояние,

Моля? :DDDD
Виж целия пост
# 4
знаеш, че е била зависима и каниш приятели, които си позволяват да изкарат дрога у вас?!
сменете си приятелите
не знам на колко сте, но изглеждате много неадекватни ..
Виж целия пост
# 5
Пишете че никога не е взимала наркотици
Но е била осъдена ?
Нещо не се разбира
Виж целия пост
# 6
Е, няма нужда от вълнения, стойте си, канете си стари приятели, пък рано или късно и теб ще те намесят и ще се окажеш с някоя присъда за притежаване. Как заживявате заедно от първия ден? И какви са тия приятели, дето идват и носят наркотици? Обикновено на гости хората носят храна, цветя...
Виж целия пост
# 7
Животът със зависими (бивши или не) е така, все под сянката, че ще продължат. А мнозина продължават, понякога след години, борбата е за цял живот. Не знам какво да ти кажа, аз съм прекалено страхлива, за да живея с човек с такъв проблем. Представям си да имаме дете и да започне пак да взима... Мисли му сега, преди да са се усложнили нещата. Не се поддавай на изнудвания.
Виж целия пост
# 8
И какви са тия приятели, дето идват и носят наркотици? Обикновено на гости хората носят храна, цветя...

Ти пък. Кой каквото го влече това носи - цветя, бонбони, пиене, наркотици... Зависи от интересите на домакините.
Виж целия пост
# 9
Пишете че никога не е взимала наркотици
Но е била осъдена ?
Нещо не се разбира
Откакто са заедно, от 2 г., не е взимала наркотици. Явно преди това е случката с шофиране в надрусано състояние.
Виж целия пост
# 10
Нещо не ти схванах мисълта и през цялото време ми се стори като все едно жена го пише това нещо. Да не говорим,че не ти се разбира какво пишеш и каква ти е мисълта
Виж целия пост
# 11
Пишете че никога не е взимала наркотици
Но е била осъдена ?
Нещо не се разбира
Откакто са заедно, от 2 г., не е взимала наркотици. Явно преди това е случката с шофиране в надрусано състояние.

А ок
Доста неразбираемо е написано.
Само да питам автора жена или мъж е ? И това не се разбира
Виж целия пост
# 12
Може ли първият пост да бъде написан на разбираем български?
Заглавието също е абсурдно. Опитваш се да разбереш защо си правила нещо ли?
Виж целия пост
# 13
Според мен автора докато е писал темата е бил и той на някакви наркотици
Виж целия пост
# 14
Просто е поредното тролче.
Здравйте, аз и приятелката ми сме заедно от 2 години живеем заедно от ден 1.
Скрит текст:
От както сме заедно тя никога не е употребявала наркотици, но е осъдена за притежание и каране в надрусано състояние, никога не е ставало на въпрос да вземаме наркотици или нещо подобно, но снощи у нас беше на гости моя стара приятелка. Та извадила наркотици и нашата идва при мен и ме беди и ми каза “ ти на какво мнение си да взема наркотици за да разбера защо съм спряла, защото е факт тя е спряла от раз казала си е ей Боже докато ти не ме накараш да спра няма да спра и така е и станало от този ден са минали 4 години, на тази нощ аз почувствах страх, че тя ще го направи отново”.аз разбере да побеснях казах че това е абсурд, а най- лошото беше че те каза искам да сме заедно в това и аз категорично отказах и тя се разсърди че я оставаме САМА в това. В крайна сметка аз страх и отидох при тях направих луд скандал на моята дългогодишна приятелка и тя се извини за постъпката си, а приятелката ми ме изведе от стаята и ми благодари, каза че точно от това имала нужда на разбере защо е спряла.  Е кажете ми вие какво мислите по този въпрос. Как бихте реагирали в тази ситуация, ако бяхте на мое място?
Скрит текст:
Аз не разбрах заедно ли живеете или просто се срещате?
Замисли се какво ти дава тази връзка?Защо си с този човек? Давала ти любов, била мила...а дали няма друга изгода от теб..млади хора без секс не ми е връзка, а просто "приятелки" ..
Здравейте благодаря за вниманието и за внимателния коментар
Нашите взаимоотношения са странни относно съжителството,
тя живее в къщата на родителите си, но предимно е с мен в моя дом когато заговорим за съжителстване заедно започват невероятни фантазии, но тя не иска да се дават грешни пари за наем, не смее да дойде в моя дом
Скрит текст:
защото е по скоро на баща ми макар само аз да живея там поне така го разбирам аз, а аз да отида при нея (е не ми е предлагано ).
Когато сме у дома тя се чувства спокойна и се радва че сме си само двете, градим планове за ремонт и прочие
Здравейте,
Аз съм жена на 20 години, имам половинка от същия пол заедно сме почти 2 години.
Скрит текст:
Както във всяка любовна история и нашата започна с много любов, еуфория, страст и т.н. Но с времето нещата започнаха да се обтягат поради работа (занимаваме си със спидиция) , семейни проблеми (нейното семейство и голямо и всеки иска нейното внимание кой повече ,кой по-малко, но държи тя да си е около тях, за което аз само мога да се радвам) и от двете страни (моето семейство обаче е по- скоро в лоши взаимоотношения )и сексът започна да уредява , докато не изчезна напълно. Изминаха се 6 месеца без интимни взаимоотношения проведени бяха множество разговори на тази тема ( чак вече изпитвам неудобство да я повдигам). Половинката ми е на 30 години зряла жена, жена която ми е обрекла цялото си сърце и душа, жена която ме слага пред себе си във всяка ситуация. Жена слънце , но проблема със секса си остава и не променя факта че с времето започнах да изпитвам недооцененост от тази гледна точка, самота, макар да се събуждаме и да заспиваме една до друга… първоначално на въпроса “ какво се случва, направих ли нещо ?” Получавах отговор “не любов всичко е наред просто съм прекалено уморена “ в последствие обаче отговора стана “ секса не ми е приоритет “
Знам какво си мислят всички - вариант за любовница няма … абсурд
По методи на изключване и логиката от гледна точка на ангажиментите, които има на главата си може би и на мен нямаше да ми и до страстни изпълнения всяка вечер, но аз не усещам желанието за което тя говори! Виждам любовта и което е повече от колкото майка към детето си просто защото е сродната ми душа, но наистина търся отговори и се обръщам към вас !
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия