Hell’s Kitchen България - Сезон 6, Тема №3 - финал на сезона, и след финала.

  • 53 220
  • 973
# 885
Аз "кабеларка" го разбирам като местна телевизия на съответния град. Например в Русе имахме две или три местни телевизии, които съобщаваха новини от града и района. Тях ги наричахме "кабеларки".
Виж целия пост
# 886
Да, и излъчващи от VHS със скапано качество, и покриващи само региона, а и само по кабелната ТВ.  
Скрит текст:
GTV беше ефирна през цялото си време на съществуване и излъчваше с добро качество, от Betacam, и от компютри. Баба ми си я хващаше с обикновена антена, без да има кабелна. Аз си я гледах по кабелната, защото просто бях изключил ефирната от телевизора, то не може и двете едновременно.

Колкото до Гордън Рамзи... учудвам се за колко хора той е образец и критерий за готвач, и водещ. Не виждам защо някои си мислят, че всички водещи на Адската кухня в различните държави трябва да го имитират или да карат по неговия образец. Предаването си има формат, но дотук. За мен Гордън Рамзи си е откачалка.
Виж целия пост
# 887
Да, и излъчващи от VHS със скапано качество, и покриващи само региона, а и само по кабелната ТВ.  
Скрит текст:
GTV беше ефирна през цялото си време на съществуване и излъчваше с добро качество, от Betacam, и от компютри. Баба ми си я хващаше с обикновена антена, без да има кабелна. Аз си я гледах по кабелната, защото просто бях изключил ефирната от телевизора, то не може и двете едновременно.

Колкото до Гордън Рамзи... учудвам се за колко хора той е образец и критерий за готвач, и водещ. Не виждам защо някои си мислят, че всички водещи на Адската кухня в различните държави трябва да го имитират или да карат по неговия образец. Предаването си има формат, но дотук. За мен Гордън Рамзи си е откачалка.
Гордън Рамзи е единственият, който събра на една маса като жури шефовете с най-много Мишлен-звезди в света от всичките им ресторанти, което е знак, че признават неговите умения.
Мишлен-ресторант отдавна е световен стандарт за "качествена кулинария", но това, че в България и Румъния още няма такъв ресторант означава, че няма желание от рейтингуващите да пращат оценители.
Причината да не пращат, според мен, е, че българският и румънският начин на готвене все още се смята за недостатъчно "качествен и здравословен едновременно", за да бъдат оценявани ресторанти с Мишлен-звезди, въпреки че отдавна има посветени на чужди национални кухни ресторанти с шефове чужденци или учили в чужбина
Виж целия пост
# 888
аз като гледам какво готвят Мишелинките и хич не ми се дояжда. Smiley
Виж целия пост
# 889
аз като гледам какво готвят Мишелинките и хич не ми се дояжда. Smiley
Имаш ли лично впечатление от Мишлен-ресторант и ако да, къде се намира той?
Виж целия пост
# 890
Виж целия пост
# 891
Кой изобщо го гледа този Станислав? Та, той не може да говори, нищо не му се разбира. За мен трябва да го сменят за догодина.
Виж целия пост
# 892
На този вдясно някой разбира ли му нещо от ямболския акцент? Много лош избор за водещ на подкаст. Какво от това, че е бил победител? В "Един за друг" не избраха победител, но в случая Дени се справя много добре за водеща на подкаста.

p.s. The only one, писали сме едновременно. Да, точно така!
Виж целия пост
# 893
Видях анкетата във форума за водещ на предаването- Шеф Ангелов не следва предварително написан сценарии и 99% се случва в неговата глава, затова вотът е справедлив в негова полза, а и останалите "кандидати" са прекалено меки спрямо стандарта.
Гордън Рамзи е единственият, който събра на една маса като жури шефовете с най-много Мишлен-звезди в света от всичките им ресторанти, което е знак, че признават неговите умения. По времето, когато се появи Кухнята на ада, френски Шеф се самоуби заради намаляването с една Мишлен-звезда на рейтинга на неговия ресторант. Мишлен-ресторант отдавна е световен стандарт за "качествена кулинария", но това, че в България и Румъния още няма такъв ресторант означава, че няма желание от рейтингуващите да пращат оценители. Причината да не пращат, според мен, е, че българският и румънският начин на готвене все още се смята за недостатъчно "качествен и здравословен едновременно", за да бъдат оценявани ресторанти с Мишлен-звезди, въпреки че отдавна има посветени на чужди национални кухни ресторанти с шефове чужденци или учили в чужбина
Виж целия пост
# 894
Няма нищо вярно в това, че Ангелов не следва сценарий.
Виж целия пост
# 895
Разбира се, че следва сценарий. Всичко е режисирано и репетирано предварително. Как си представяте някой да ви сипва манджи по главата и вие да си стоите най-мирно и спокойно? Или двама да се карат, а третият да лежи до тях съвсем необезпокояван на дивана ..
Виж целия пост
# 896
Както когато Сашка и Бони се караха, а Гатьо отегчен гледаше на телефона си едро бюста дама🙂
Виж целия пост
# 897
Разбира се, че следва сценарий. Всичко е режисирано и репетирано предварително. Как си представяте някой да ви сипва манджи по главата и вие да си стоите най-мирно и спокойно? Или двама да се карат, а третият да лежи до тях съвсем необезпокояван на дивана ..
Защото се заснема в студио от десетки камери и всичко се случва много интензивно, е нужен един месец за монтаж на всеки епизод, но това няма връзка с бързината на действията на момента на всички участници, защото това е кулинарно "шоу".
Всички участници знаят преди да кандидатстват, че Шефът изсипва и хвърля храна навсякъде, когато е недоволен, защото това е част от шоуто от почти 20г.
Виж целия пост
# 898
Нямаш никаква представа относно това, за което говориш.
Няма лошо да имаш мнение по даден въпрос, по-скоро предположение, но така поднесено звучи като истина.
А не е.
Виж целия пост
# 899
Хубавото на форумите е, че дават възможност за изказване на всякакви мнения и всеки оценява или се "обогатява" според собствените досегашни "натрупвания".
Освен корупцията, основна причина за най-ниската продължителност на живота на българите в ЕС е и начинът на готвене, който се отличава от националните кухни на средиземноморските държави.
Чоткин победи основно заради италианската кухня, която допринася италианците да живеят най-дълго в Европа и с 13год. повече от българите- защото консумират повече риба, морски дарове, зехтин, зеленчуци, соя, царевица, просо, ръж, сорго, теф, тритикале, лимец, фаро, дурум, напукана пшеница, цветен и див ориз, булгур, ечемик, киноа, жито, елда (омразна на Шефа) и пълнозърнести овесени ядки
и приемат по-малко сол, захар, подсладители, свинско месо, преработено месо (салами), пържена храна и картофи, въпреки че прошутото е известно извън границите на Италия
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия