Някой питания за смарт тв

  • 869
  • 3
Здравейте!
Може да се наложи покупка на нов тв и искам да е смарт. Но аз понеже не гледам много - неразбирам много от тв изобщо.
Знам че има различни операционните системи... По-добре ли е андроид да е с цел по-лесно свързване с тел например или мога и другите също да свържа? А дали има разлика и в приложенията, които могат да се изтеглят както и при смартфоните? И каква е разликата всъщност м/у Google TV и Android TV?
А за да могат да се свалят приложение нали трябва да има и памет този тв, а сега като си разглеждам не виждам такава в характеристиките им...
Виж целия пост
# 1
Ако телефона Ви е с Андроид по добре и тв да е с него . Имаме с Андроид и мисля, че няма разлика в приложенията . Има си Ю туб , Гугъл плей и др . Можеш и да си теглиш разбира се . Има си някаква памет , но и аз не знам каква . В магазина ще ви обяснят най - добре . Вече и зависи колко голям искате да е . Лесно се свързваме , но единствения проблем е ,че понякога трябва да се сканират програмите .

Имаме и едно устройство , което се свързва с тв и рутера вкъщи и пак си има тв , ю туб , има доста опции да спреш и след това да продължиш да гледаш , можеш да връщаш назад има доста програми и т . н . Гледала съм , че струва около 80 - 90 лв. В зависимост от устройството . По бюджетно е , но пък не е удачно ако ви спира интернета . И от него съм доволна . Вече вие си преценяте .
Виж целия пост
# 2
Аз имам LG OLED  и съм доволна - ровя в интернет, гледам Нетфликс, Ютуб и Дисни+ макар системата да не е Андроид, а webOS Smart TV.
 Така че според мен няма значение. По-важни е да е възможно най-последна версия, пък която и да е, всяка марка си има своя. Разбира се, ще има безжична комуникация, преди някои нямаха, а трябваше допълнително устройство.
И понеже все пак е телевизор гледай картината (най-добре 4К) и звука (да е с по-голяма мощност и да не е тенекиен. Иначе трябва да купуваш и саундбар). И не на последно място дизайна, все пак ще си го гледаш дълги години.
Без съмнение за да работи телевизорът има някаква памет, но тя е минимална, не е компютър, в който да записваш неща. По-скоро съхранява връзка към облак или твои устройства.
Виж целия пост
# 3
Samsung мисля са с някаква Tizen операционна, но аз нямам проблем със свързването по никакъв начин, поддържа всичко. Така че, както вече са посъветвали, има други по-важни неща при избора, повечето приложения работят на всички смарт тв, няма връзка с мобилния телефон.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия