“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

  • 44 169
  • 998
Вторият сезон на криминалната драма – „Есента на демона“, ще прикове вниманието на зрителите с нови мистични загадки и най-високо продукционно качество
Стартира дългоочакваното продължение на един от най-успешните български сериали – „Дяволското гърло“. Новата история носи името „Есента на демона“ и е първата телевизионна поредица, спечелила престижното отличие „Златна роза“. Тя ще впечатли публиката с интригуващ сюжет и най-високо продукционно качество. Вторият сезон на криминалната драма ще постави героите пред серия мистериозни криминални случаи и тежки престъпления, разиграващи се на фона на величествения и мистичен град Велико Търново. Предстоящият сезон на филмовата продукция затвърждава стратегическия ангажимент на Нова Броудкастинг Груп да подкрепя развитието на българското филмопроизводство и да го представя на международния пазар.

„Есента на демона“ ще събере отново любимите герои Мия Язова и Филип Чанов, в чиито роли влизат изключителните актьори Теодора Духовникова и Владимир Карамазов. Този път двамата полицаи ще трябва да разплетат сложна мистерия, която се крие зад редица убийства в един от най-красивите български градове. В продължението на криминалната драма зрителите ще могат да проследят разследване, изпълнено с много мистика от езотериката и българската история, постоянно напрежение, провокации и изненадващи разкрития.  
В новия сезон на сериала участие взимат едни от най-обичаните и талантливи български актьори. Към главните герои ще се присъединят Димо Алексиев, Мариан Вълев, Ирмена Чичикова, Асен Блатечки, Рая Пеева, Христина Апостолова, Веселин Петров, Александър Тонев, Тони Наумовски и други.
Завладяващият сценарий е дело на Иван Спасов, а режисьор на „Есента на демона“ е Павел Веснаков. Продуцент и на втория сезон на сериала е Евтим Милошев и продуцентска компания Dream Team Group.Виж целия пост
# 1
Благодаря ти, Merry_Ann за всичко, което направи досега във връзка със сериала🌷🌷🌷 Определено ще има какво да напишем в темата, особено след утрешния финал!

А сценаристите могат наистина да взаимстват идеи за бъдещи проекти от детективите от bg mamma!👍👍👍
Виж целия пост
# 2
Merri_An , Благодаря за темата . Дано да я завършим удовлетворени след / от финала
Виж целия пост
# 3
Мерси за новата тема Grinning

Гледам го този от заглавната снимка, почти сигурният Демон, и започвам да си рапирам - "А ти кой си, къде си" Joy
Виж целия пост
# 4
Благодаря за темата, Merri_An!
Мисля, че Демонът ще ни разкаже историята си и ще умре, дали ще го убият или той ще се самоубие за мен е все тая.
За Филип си мисля, че няма да го бъде и това ще е финалът на двата сезона.
Виж целия пост
# 5
Благодаря за темата.
Относно актьорския състав: мисля, че каста като цяло е с много добри попадения. Само като си представя Солаков и тръпки ме побиват, а това е актьор, който за мен беше непознат. Много добър Кърджиев, много добре изигран Грудов. Много добра Заимова също.
За познатите лица: Мия и Филип също изпълняваха добре задачите си по филма според мен, но за тях го очаквах.
Виж целия пост
# 6
Както и да завърши сериала, кашата която ни сервираха до сега не може с вълшебна пръчка да превърнат в гурме ястие, та ако ще последният епизод да е брилянтен.
Но, "поживём - увидим"....

Моите предположения са, че Филип ще е жертва, а демона ще се умре защото е болен или ще се самоубие.
Няма да очаквам следващ сезон и не искам да има такъв. Този ме разочарова.
Като най-добре актьорската игра номинирах артистите превъплатили се в образите на Кърджиев, Фичето и Грудов - в тази последователност.

Благодаря за темата.
Виж целия пост
# 7
Merri_An, благодаря за новата тема Flowers Bouquet

Демона според мен сам ще сложи край на живота си... След всичко, което видяхме от него по време на сезона, не го виждам, поне през моите очи, някой от полицаите, който и да било, да го убие.

Лошото чувство относно Филип ми се засилва все повече. Надявам се да греша, но според мен няма да остане жив и той Confused

Утре дано започне навреме сериалът, че с този финал на Кухнята... Те и без финал им влизат в часа на излъчване, а с този финал си представям...
Виж целия пост
# 8
На мен ми е по-трудно да кажа кой не ми харесва като игра, защото наистина повечето се справиха много, много добре.
Разочарована съм от Духовникова, харесвам я, в първи сезон беше блестяща, в този е на другия полюс.
При Карамазов да речем умишлено ролята е такава с тази манерка, но Духовникова.....
До момента Филип въпреки ролята имаше повече попадения в т.нар. разследване, от Мия. Още ми се върти репликата му към Тороманов :“Старши комисар, може би нямате връзка с убийствата, но защо изглежда, че те имат връзка с Вас?“. И още, и още.
Язова вероятно ще блесне утре, нали това са думите на Христина Апостолова за финала: “Блестяща Мия Язова“.
Да де, ама досега....тя докато блесне, ще залезе. А акцентът е/беше/ върху тях двамата с Филип, уж.
Виж целия пост
# 9
Благодаря за новата тема и анкетата,Merri_An! 🌷
Виж целия пост
# 10
Обаче Калоян Трифонов поразително много прилича на ето този - слабо продълговато лице с изразена брадичка. И фигурата съвпада.Ама това ли е имал предвид Милошев, като каза, че убиецът винаги ни е бил пред очите? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 11
Относно Филип, ако не са предвиждали трети сезон, може и наистина да го убият.
Ако целта на Демона е Мия, то защо не Филип да умре, предпазвайки я, някак?
И Мия да го гръмне него? То той това иска - да умре, но според мен няма да се самоубие.
Тоест, прогнозите ми са за Филип и Демон застреляни/мъртви.
За Филип ми се иска да греша.
Виж целия пост
# 12
Благодаря за темата! Flowers Hibiscus
Да, сезона ми хареса.
Ако убият Филип, думите на Дорето до чешмата, че ако пиеш от тази вода ще останеш в Търново, ще се окажат пророчески.
Виж целия пост
# 13
На мен, като цяло ми хареса сериала. Най-малкото, след като не сме разкрили убиеца и всички са заподозрени. А и историята, която  излезе в предпоследния епизод, никой не беше я предположил, двамата братя. Значи са се справили сценаристите и режисьора. Актьорската игра също е на много високо ниво, за бг сериал. Духовникова - ами това и е образа - крещи на терасата, мушка професора, напада Фичето, това е героинята на Мия и Духовникава я изигра. Мен по скоро ме дразнеше клошарския им вид с Филип, също и нелепия вид на Илчев, но това пак явно е  част от образите.
Всички ни подразни куцото разследване, можеха да се постараят повече, поне в последните шест епизода да разкриват по нещо.
Виж целия пост
# 14
Напротив, още на ранен етап беше предположено, че убитите са  ОПГ, която е  съсипала живота на някого и той се връща да мъсти - също като в първи сезон. Това, че е състудент е само формалност, а сменените гробове не са много логични, по скоро озадачават с изпълнението на подмяната на изгорелия труп. То и в първи сезон май копаха...

Общо взето учудваща липса на креативност. Но на мен също ми е интересно и ще го изгледам до края.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия