Омъжена съм. Общувам с друг мъж.

  • 11 608
  • 344
Здравейте, пиша тук, защото по стечение на обстоятелствата няма на кого да споделя следния казус..за съжаление...

Имам мъж и малко детенце. Всичко е страхотно, нищо не ми липсва от страна на мъжа ми. Адски е подкрепящ, вярва в мен когато аз не, помага много с детето, с домакинските задължения.  Обръща ми внимание, може би не достатъчно, защото все го бъзикам да ми каже нещо мило, да ме закачи. Ей, такива прости неща, които жените харесват.
Той пътува извън страната, преди беше с по - големи отсъствия, сега направи така, че да се прибира по - често вкъщи.  Ии тук идва казуса.

Преди буквално няколко дни, когато бяхме излезли на разходка с детето един познат ме поздрави и ми направи някакво приятно впечатление, аз усетих нещо. Знаех, че ще ми пише.Прати ми покана, хареса ми снимката и се започна едно чакане. Чаках и си мислех как искам да ми пише... Докато една сутрин се събудих и видях, че ми е писал. Почнахме да си чатим, той явно е мислил, че не съм семейна, защото както казах мъжът ми отсъства, но аз му казах, че живеем тримата. Покани ме на кафе, естествено не отидох. Прави ми комплименти, разпитва за детето.  Вчера му казах, че отивам до магазина и той дойде там, изчака ме на пейката докато пазарувам, разменихме си буквално 2-3 приказки и се прибрах...
 Обаче покой не ми дава това нещо. Казах му, че държа на семейството си, че е най - добре да не общувам с него по този начин. Че и за него е най - добре да не му  давам надежди и накрая да са напразни...., Защото наистина е добър човек.
Споделих му тези неща, той каза, че ги е усещал и че няма за какво да ми е гузно, при положение, че нищо не е станало. Обаче постоянно проверявам дали имам съобщение от него, разхождаме се и се оглеждам да го засека някъде....
Не знам какво е това нещо. Със сигурност не бих излязла с него, но и това чатене не го усещам правилно, въпреки, че ми харесва...
Най - вероятно липсата на мъжа ми влияе най - много. Лутнали се в ежедневието и свикнали един с друг, не усещаме тази тръпка, която може да даде един комплимент, един поглед..
Не знам и какъв въпрос да ви задам.
Грешно ли е? Аз знам, че е.
Моля, споделете мнението си. Звуча като ученичка, но наистина е хаос в главата ми.
Виж целия пост
# 1
Не го познаваш в бита ,та те ласкае   и си мечтаеш. Някога харесвах едно семейство и по-точно държанието на мъжа, свободно и  без да мисли кой ги гледа си глезеше жената, прегръдки ,закачки.
 Случи се да общувам от близо и ми мина харесването, не бих го търпяла всеки ден.
 Каквото да ти кажат, то те  ровичка , постъпваш  както решиш и си носиш последствията като всички.
Виж целия пост
# 2
JoyJoyJoyJoyJoy ама ти си хлътнала яко. Обяснявай колко не искаш нищо с него, докато не легнеш с него. Малко си лесна и наивна.
Виж целия пост
# 3
Всичко е страхотно и нищо не ти липсва … мхм. Добре, че е така. Иначе как ли щеше да се развие това общуване!?!
Виж целия пост
# 4
Всичко е страхотно и нищо не ти липсва … мхм. Добре, че е така. Иначе как ли щеше да се развие това общуване!?!

Крийпи пича я "следи" и изчаква пред магазина, и ѝ обяснява как всичко е в рамките на нормалното. Беге прованс 2024.
Виж целия пост
# 5
Опитай да оправиш нещата с мъжа си. Ако нещо ти липсва, а то очевидно ти липсва - сядате вкъщи и говорите. По майчинство ли си? Ако си, нормално да забиеш в рутина и да ти се иска някаква тръпка, нещо ново да ти се случи.
Виж целия пост
# 6
Честно казано те разбирам, на мен също много ми липсва понякога това да пофлиртуват с мен, да ми кажат колко съм красива.
И моя приятел, както повечето ми гаджета не се сеща много какво бих искала да чуя за съжаление.

Най-вероятно ти липсва внимание, знам че звучи много тъпо отстрани, но за мен си е важно партньорите да си казват хубави думи, да поддържат връзката хубава.

Аз бих говорила с мъжа си за това как се чувствам, пък може да се подсети.
Виж целия пост
# 7
Преди буквално няколко дни, когато бяхме излезли на разходка с детето един познат ме поздрави и ми направи някакво приятно впечатление, аз усетих нещо. Знаех, че ще ми пише.Прати ми покана, хареса ми снимката и се започна едно чакане. Чаках и си мислех как искам да ми пише... Докато една сутрин се събудих и видях, че ми е писал.
Да, да, точно така е станало. Unamused
Виж целия пост
# 8
Преди няколко дена го срещна, пък после една сутрин ти писал, това време за нищо го нямате. По-дълго ли се развива тази история, много неестествено е написано.

Не искаш да му даваш надежди за какво? Иначе е много добър човек, просто се опитва да бодне една обвързана жена, нищо работа. Blush
Виж целия пост
# 9
И аз да добавя моите две стотинки:
1. Добрите хора не задяват настойчиво женени жени.
2. Липсва ти внимание.
3. Всички са много прекрасни, докато не те прекарат през леглото си. Отвори си очите.
4. Не бъди поредната глупачка, която заради едно начесване си съсипва семейството и живота. Като те засърби, повтаряй си следната мантра: Гъз глава затрива, гъз глава затрива...
Ако и това не помогне, прочети стари теми в семейни отношения. Сценариите са играни.
Късмет!
Виж целия пост
# 10
Оставам с впечатлението, че половината жени ги бият, тормозят, изневеряват им, съсипват им психиката, а другата половина имат свестни мъже до себе си и започват да се чудят къде да се чешат...
Виж целия пост
# 11
Внимание и да се чувства обект на желание, това й липсва. Този й дава това, но и само това ще й даде, под формата на един... Даже не е сигурно дали ще я повтори, а тя яко хлътнала. И според мен трябва да поговори с мъжа, да му каже какво й липсва. Липсите лесно ще ги запълни, но трудно ще замени съпруга, ако я хване в крачка.

Иначе жените си имат нужди и не е добре мъжете да занемаряват задоволяването им, че се стига до такива нелепици.
Виж целия пост
# 12
Гледай да не те хване мъжът ти, ако се прибере неочаквано, докато си "общуваш" с този.
Виж целия пост
# 13
Момиче, що си търсиш белята?
Виж целия пост
# 14
Опитай се да си върнеш тръпките в семейството или се разведри и после тръпни с други.
Гледаш на мъжа ти като на нещо временно - подкрепя ти, помага ти, отсъства често. Ми той като на гости, щом съседите дори те мислят за самотна майка.
А този звучи като столкър.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия