Забременели след инвитро 54

  • 13 384
  • 429
Линк към тема 53: https://g-mamma.com/?topic=1584968

Тема на успешните: https://bg-mamma.com/?topic=1209469.165

Списък за родилното: Heart
1. Еднократни гащи
2. Превръзки за бременни или нощни превръзки
3. Лансинох – крем
4. Подплънки за гърди – за кърмене
5. Кърпи за кърмачки – за гърдите
6. Джапанки гумени
7. Душ гел
8. Четка и паста за зъби
9. Интимен гел антибактериален – за бременни и родилки Лактацид

За бебето:
1. Памперси
2. Мокри кърпи
3. Кош за МП
4. Прах за пране
5. Дезинфектант за пране
6. Бебешко веро
7. Четка за шишета
8. Помпа за кърма
9. Стерилизатор
10. Две шишета за всеки случай
11. Контейнерчета за кърма
12. Подложки за повиване
Виж целия пост
# 1
Благодаря за новара тема. Flowers Tulip
Момичета, от няколко вечери насам забелязвам, че ми изтръпва лявата ръка когато спя с нея вдигната до главата. Събуждам се, слагам я нядолу до тялото и веднага усещам как кръвта нахлува и се оправя. И преди ми се е случвало, но сега доста по-често и осезаемо. Дали може да има връзка с прогестерона, който приемам, нали сгъстява кръвта? Не приемам никакви кръворазреждащи.
Виж целия пост
# 2
Хорааа, как може да имам такъв късмет Rolling Eyes С първата бременност бях със скъсена шийка още в 12 седмица. Този път няма скъсяване, обаче долния край на плацентата ми покрива цервикалния канал. Дано да се вдигне, искам пак да си родя нормално.
Виж целия пост
# 3
Аз съм с по-различен въпрос. Някоя бъдеща мама ходила някъде в София само, за да снимат мъника? В момента съм в петия месец и искам да имам видеозапис със феталните движения за спомен.

Ще се радвам да споделите, ако знаете такова място.
Виж целия пост
# 4
МЦ Тринити, Ирина Маркова. Ние имаме клипче как си смуче пръст, пращат ти по мейл после всички снимки и клипчето.
Виж целия пост
# 5
Сърдечно благодаря, Надежда  Flowers Hibiscus Това е супер, че всичко пращат по имейл Flowers Four Leaf Clover А в коя седмица е най-подходящо да се направи видео?
Виж целия пост
# 6
Ами аз бях тогава в 20+2.
Нашето човече върви напред и си се виждаше още тогава всичко. Предполагам, че е окей. Ние поне сме доволни от видеото. 😃 Трябва само да и кажете, че искате малко снимки на бебока. На мен ми беше пратила една камара снимки, не очаквах. Отидох за проверка за водите и да го видя пак. 😅
Виж целия пост
# 7
Момичета какво мислите за ходенето на море, другият месец имаме планувана почивка в Гърция, близко е 280 км. От вкъщи. Тогава живи и здрави ще съм в 13г.с. Ясно ми е, че не трябва да седя на слънце, да се пазя от жегите и т.н. Влизането във водата казват, че действало добре на бременните. Разбира се първо ще се консултирам с лекаря ми преди да заминем, най-важно е той да ми разреши 🌸
Виж целия пост
# 8
Ние май ще пропуснем тази година, но още не се знае със сигурност. Много ми се ходи, аз обичам морето. За влизането във водата, някой ми беше казал да се преобличам със сух бански всеки път щом изляза, но не помня дали беше лекаря ми.
Виж целия пост
# 9
Момичета какво мислите за ходенето на море
Със сигурност ще ходим на море. Имаме планирана почивка за края на юли. Мисля да не държа корема на слънце повече от случайното, но чак такива неща да сменям бански след всяко потапяне и т.н. няма да правя. Нормалните неща - вода, храна, сянка, когато не съм във водата, и това е.
Виж целия пост
# 10
Ние май ще пропуснем тази година, но още не се знае със сигурност. Много ми се ходи, аз обичам морето. За влизането във водата, някой ми беше казал да се преобличам със сух бански всеки път щом изляза, но не помня дали беше лекаря ми.
Да аз по-принцип това го правя, и се мия с чиста вода. Много мразя да седя с мокър бански, а не обичам да седя на слънце много. В Гърция поне има бани на всички плажове с барове. И ние много обичаме морето и лятото го прекарваме в Гърция, понеже имаме къща там и някакси не мога да си представя да не отида цялото лято 😀 На моя приятелка доктора категорично и беше забранил да влиза във водата на нашето море, заради бактериите. Миналата година имаше бум от ешерихия коли на южното ни Черноморие.
Виж целия пост
# 11
Имайте предвид, дами, че резките амплитуди топло слънце - студена вода могат да предизвикат контракции, а и бактериите никак не са за пренебрегване, защото по време на бременността сме по-податливи на инфекции. Не ангажирам никого с мнението си, просто споделям препоръките на лекарите Simple Smile
Виж целия пост
# 12
Да, съвета за банския е свързан с това, да не изстиваш и да не развиеш инфекция. Но като цяло е хубаво да не се влиза много във водата. Аз най-вероятно предимно ще се топвам до коленете, докато наглеждам бъдещия батко.
Виж целия пост
# 13
Живея край морето, отделно имаме покана за Гърция. Миналата седмица се върнахме от почивка. В 5-ти месец съм. Аз в офиса по 8 часа седнала се чувствам по-зле от пътуване с кола или самолет и дълги разходки.
Виж целия пост
# 14
Момичета, вече минах почти изцяло на Утрогестан, утре ми е последната инжекция Пролутекс. Забелязах, че от както увеличих дозата на Утрогестана ми се появи главоболие. Дали може да е от него? С Пролутекса не съм имала такъв проблем.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия