Как и колко спят вечер вашите новородени?

  • 880
  • 2
Здравейте, интересно ми е как спят вашите бебчета вечер, от колко до колко, кога се хранят, имате ли някакъв режим? Моята бебка утре прави месец, храни се изцяло на адаптивно мляко на 3 часа. Последното хранене е в 23:30ч., след което заспива. Един ден се събужда в 03:00ч., на следващия ден в 05:50ч. за ядене  Понякога през деня плаче много заради колики и предполагам, че се измаря и затова спи повече през нощта, дали е така? Оказва ли влияние активността на толкова малко бебе през деня на съня през нощта?
Виж целия пост
# 1
Днес прави три седмици първите дни вкъщи и в болницата си навивах аларми на три часа сега вече не😁тя се буди точно или макс на 4 часа ...след последното ядене през нощта имаме още две.Примерно снощи яде в 22,после в 2 сама се събуди за ам и после в 5 и в 8 и така ...🌸
Понякога яде и веднага заспива,друг път дундуркам час и половина и тогава заспива ....🫢
Виж целия пост
# 2
Моето не спеше, хич. Придремваше в ръце по 20мин, и оставим ли я- рев, заради зверски колики... и така.. 3 месеца не сме спали. Първият път заспа в 01ч и се събуди в 05:30, никога не се бях наспивала толкова много през живота си 😄.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия