Новородено в кувьоз

  • 963
  • 2
Здравейте , родих дъщеря си преди 4 дни в 38 г.с. абсолютно доносена - 3030гр/50см. Не изчаках датата за секцио , защото водите ми изтекоха малко преди нея. Раждането мина добре,но след около час дойдоха от неонатология и казаха , че не се адаптира добре. Качиха я там и я сложиха в кувьоз като обясниха,че има леки затруднения в дишането и нисък хемоглобин. На другият ден получи и проблем с храненето. Когато, се храни с биберона се дави и повръща . Хемоглобина вече е по-добре , но остана проблема с храненето и все още е там. Има ли някоя мама с подобен случаи,защото никой не ни казва колко време може да продължи това а аз ще се побъркам от пристеснение Cry
Виж целия пост
# 1
Големият син го родих два дни преди термин,3,850 кг и също беше в кувиоз, защото се роди задушен.Седя около 3 дни в него.Проблеми с храненето нямахме,с изключение на това,че отказа да суче и изобщо не искаше кърма,дори изцедена и дадена с шише.
Виж целия пост
# 2
И двете ми деца бяха така. Едното се роди в 36 г.с. секцио, другото 38 г.с. Първият път ми казаха същото "трудна адаптация" (това преди 14 години), за второто ми казаха, че явно е имало някаква тиха вътреутробна инфекция и пак ще трябва помощ в неонатлогията. Стояха там 3-4 дни и ми ги даваха, след това не сме имали проблеми.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия