Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

  • 29 010
  • 1 355
# 30
Добро утро. Идеята за магданоз с краставици ми хареса. Най-хубаво е домашен магданоз, но в момента нямаме.
BFF_, няма ли да изчезнат полезните свойства на магданоза в супата?

Гущерът, вчера търсих за вредите от магданоз. Пише, че не се препоръчва за хора с подагра. Моите болести не бяха в списъка, така, че ще продължа.

dolce, може ли да напишеш рецептата за яйчения пудинг?

йоко, има пакетчета с джърки - т.е. сушено месо. Или може би моркови, че шанса да се развалят е по-малък.
Виж целия пост
# 31
То всичката зеления не я препоръчват за подагра. Това спанак, марули, коприва... Откакто съм на режима, обаче, подаграта само веднъж ми се е обадила и то в период на голямо хищничество. Назад съм го описвал. Сега гледам да ям месо веднъж на ден, а карантия не по-често от веднъж седмично. Сега, като се замисля, поне от 2 седмици не съм ял последно.
То и преди зеленото не ми се отразяваше, пък сега хептен не очаквам.

Домашният магданоз сигурно е по-полезен, но купешкият, вероятно парников, ми е по-вкусен. По-крехък е. Сега почва да излиза по пазарите и магазините летен и ми е жилав. Трябва да го разпрашавам със сатъра, а после не мога да си го извадя от зъбите. Оградата ми е гъста и е голям зор.
Виж целия пост
# 32
Здравейте,
минавам да се похваля, че днес най-накрая минах под 100 см талия Simple Smile

От започване на режима, от средата на Януари, съм свалила общо 8 кг и съм минус 26 см талия.

Има още за махане, но съм много доволна от резултатите, особено като се има предвид че през това време имах две дълги пътувания, през което време не съм спазвала режим на 100% и една репродуктивна процедура. Ще пусна кръвни изследвания по-късно този месец и ще видя как са нещата спрямо Март.

Благодаря за новата тема, аз си ви чета редовно.
Виж целия пост
# 33
Гущерчо, в ремедиум има по-евтин


Права си, в Ремедиум излиза 39,1 ст. на грам, а моят 39,8 ст., но ми хареса, че капсулата е по-голяма. Дават доза по 1 на ден и стига за 3 месеца. И в двата случая е малко по-евтино от кокаина! Joy

Прав си, наистина е по-голяма. 450 мг е в другото, в този е 650.
В аптека Гален е уж на промо.
Абе не ми се  дават 6 лв за доставка Joy

Фотокод, гугъл не ми открива дебукан. Какво е това. Нещо друго за главата, лекарство ми дава.

Само 8 кг, пък 26 от талията. Браво, браво Eeriebo1
Виж целия пост
# 34
🤨оле,още спя.. извинявам се, Елора, сега пиша вярното име

Скрит текст:
диабекан форте
Виж целия пост
# 35
Елора, този шоколадов чийзкейк, който си сложила в първия пост, какво количество става? Във форма ли го печеш или в тава?
Наближава рожден ден и щерката иска да ми прави торта. Гледа някакви като на Долче, но тях изобщо не може да ги направи. Те са Висша лига! Търсим нещо по-лесно, на ниво А група. Simple Smile Струва ми се, че с такъв сладкиш ще се справи.
Виж целия пост
# 36
fotokod , ми джурни си го, то не ти трябва. Ама няма да ти навредят съставките. Не са лоша фирма Фортекс като цяло.

Аз днес да се похваля. От както стана това с гастрита все се каня да спра да ям плодове на гладно. И лекарката онзи ден ми каза това. Да сменя закуската. Три дни се опитвах и все като ям плодовете сутрин се сещам какви ги върша. Днес станах, пийнах си топлата вода, изчаках и 1 варено яйца с малко мст масло. Че нали кафенце ми се пие, не може на гладно. После си го джурнах и после си лапнах малко череши.
Усещането е различно ей.



Гущер, отдавна не съм го правила. Ще трябва да започна, че последно време се излагам на мц и ям простотии, а не бива.

Мисля, че съм го правила в една малка керамична, но май повече в една тава 32/21, абе нещо такова измерих сега. То като направиш сместа ще прецениш.
Да, това нещо може да се използва и за торта.
Остава кремчето да си измайстори.
Тук Долче да казва кремове и идея.
На мен ми хрумва примерно сметана за разбиване от лидл, неподсладена с еритритол. Може и маскарпоне да се сложи по желание. Или заквасена сметана също, да стане като йогурт.
Виж целия пост
# 37
То всичката зеления не я препоръчват за подагра. Това спанак, марули, коприва... Откакто съм на режима, обаче, подаграта само веднъж ми се е обадила и то в период на голямо хищничество. Назад съм го описвал. Сега гледам да ям месо веднъж на ден, а карантия не по-често от веднъж седмично. Сега, като се замисля, поне от 2 седмици не съм ял последно.
То и преди зеленото не ми се отразяваше, пък сега хептен не очаквам.

Домашният магданоз сигурно е по-полезен, но купешкият, вероятно парников, ми е по-вкусен. По-крехък е. Сега почва да излиза по пазарите и магазините летен и ми е жилав. Трябва да го разпрашавам със сатъра, а после не мога да си го извадя от зъбите. Оградата ми е гъста и е голям зор.
Аз от домашния едно че все сеех от този сорт дето и Долче му се радва - Италиански гигант, друго че аз постоянно минавах с една ножца и обирах най-едрите стръкове, те нямаше кога да станат жилави тоя дръжки Grinning Но наистина и сортът има значение, не само къде е расъл.
Другото е ако толкова не те радват дръжките, ти пак си ги наситни но си ги запази във фризера за в някоя манджа и/или за в кюфтета. Те реално са по-ароматни даже от листата ама пък щом не те кефи да ги дъвчеш така, то няма голямо значение как ще ги изядеш. Мисле че даже и сушен магданоз пак си има ползите.
Виж целия пост
# 38
Аз си отглеждах къдрав магданоз. Много е крехък. Но с голите охлюви сме в надпревара кой ще яде пръв.

Eeriebo1, чудесна новина! Дано имаш успешна процедура скоро.
Виж целия пост
# 39
Моят беше в саксии и сандъчета по тераси, а не в градина, та само с едни гъсеници се разправях и то веднъж. Че и зелени бяха, гадините, докато ги видя че са там бая бяха изяли а само 2-3 бяха. Още си спомням, говорех с един приятел по телефона като ги видях и се възмущавам на висок глас кой пък ги е канил тия грозни неща да ми ядат моята храна Joy Но те и приятелите ми ме знаят - Натка храна не споделя! Grinning Както обичам да напомням, тук не сме типичните мадами на диета, уважаваме си храната.
Виж целия пост
# 40
То и аз щях да купувам саксии и да садя, ама нещо реших, че не ми се занимава.
Майка казва, че опитала два път и не ще.
Абе мога да опитам пак. Кога се сади? По всяко време ли?

Нати, ти си като Джоуи


https://www.facebook.com/watch/?v=1125786134098229

https://www.youtube.com/watch?v=sY2LlfifV1o
Виж целия пост
# 41
Магданозът по принцип раничко се засява, но съм го започвала и по-късно през годината, веднъж даже си заложих "втора реколта" чак есента и си ги гледах зимата от вътрешната страна на прозореца. Хилави бяха, естествено, те и бяха в стая която не се отопляваше особено, а и все пак и слънцето е по-малко през зимата. Ама пак пощипват от тях де. Иска доста време за поникване, ако е навън може и към 40 дни и може човек да си помисли че няма да стане нищо. В момента нямам тераса, но и в момента си търся ново място да се преместя. Надявам се да е скоро и сдобия ли се с възможност, познай дали няма да наредя пак саксии със зелено Grinning Нищо че по принцип се засява в края на февруари или поне през март.
Виж целия пост
# 42
Аз.си сея магданоз в саксия и на двора . Имам си целогодишно тк едната саксия си я държа в консерваторията а там е слънце и топло.
Долче страхотна торта отново.  Аз като са жеги никак не ми се хапват торти. Но твоята гали окото . Днес кантарев отчете 75 кг. Имам още поне 10 аз искам 15 де да махна но не искам да ставам торба с кокали тк съм си висока та ще видим 😃
Правих шунка в Нинджаго. Получи се великолепно. Повече готова няма да купувам определено
Качвам снимки

Виж целия пост
# 43
Рецептата на шунката?
Виж целия пост
# 44
Рецепта,Дара!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия