През последните години Blackview се утвърди като ключов играч на пазара на таблети, предлагайки широк набор от устройства за различни потребителски нужди. Сред последните им предложения са Blackview Tab 30 Kids, Blackview Tab 3 Kids, Blackview Tab 50 Kids, Blackview Tab 70 и Blackview Active 8. Тези таблети са проектирани да осигурят стабилна производителност, удобни функции и достъпна цена.

Нека се запознаем накратко с всеки един от тези модели, за да разберем какво предлагат.
Blackview Tab 30 Kids е специално създаден с мисъл за децата. Той съчетава издръжливост с функционалност, което го прави идеален избор за най-младите потребители. Таблетът разполага с 10,1-инчов дисплей с резолюция, която осигурява ясни и живи картини, което е от съществено значение за образователното съдържание и забавленията. Устройството е в здрав, удароустойчив корпус, който го предпазва от изпускане, намокряне и друга невнимателна експлоатация, на която много децата са склонни.

Tab 30 Kids работи с четириядрен процесор, съчетан с 2 GB оперативна памет и 64 GB вътрешна памет, разширяема чрез microSD карта. Тази конфигурация гарантира безпроблемна работа за образователни приложения, игри и мултимедийно съдържание, а не са забравени и камерите, с които хлапетата да заснемат всичко, което ги впечатлява. Таблетът също така включва функции за родителски контрол, осигуряващи безопасна цифрова среда за децата. Батерията с капацитет над 5100 mAh осигурява дълги учебни сесии и приятни занимания при продължителни пътувания.

Понастоящем две бройки от Tab 30 Kids са голямата награда в конкурса за детска рисунка „Моята лятна мечта“, организиран и провеждан от Ardes.bg и ASBIS.Blackview Tab 3 Kids е друг детски таблет, акцентиращ върху сигурността и ранното образование. Той е по-компактен от Tab 30 Kids, като залага на 7-инчов екран, 2 GB RAM и 32 GB флаш памет. Но и той разполага с устойчив корпус срещу детски пакости. Ако търсите по-голямо и по-мощно решение, то е Blackview Tab 50 Kids с 8-инчов дисплей, 3 GB RAM и удвоена памет за приложения, снимки и видео.

Подходящ за по-широка публика е Blackview Tab 70, включително за ученици, студенти и професионалисти. Неговият дизайн е модерен и елегантен, като служи за работа и възпроизвеждане на сериозна мултимедия. Разчита на 10.1-инчов екран и високопроизводителна комбинация на 4-ядрен процесор и 4 GB RAM. Сред екстрите му се нареждат сензор за светлина, регулиращ яркостта на дисплея и изразходването на заряда, както и сензор за близост.

За финал нека разгледаме Blackview Active 8, който, без преувеличение, може да ви служи навсякъде. Сертифициран по военен стандарт и защитен от вода, прах и сътресения, той е надежден спътник дори на плажа и в планината. За да сте свързани, независимо къде се намирате, можете да ползвате мобилен интернет чрез вградения 4G модул.

Техническите характеристики на Active 8 също са безкомпромисни, като включват 8-ядрен процесор, 6 GB RAM и 128 GB флаш памет. Батерията с капацитет 22 000 mAh позволява дори при най-интензивна работа с устройството да забравите за зарядното над едно денонощие. Таблетът се възползва от технология за намаляване на синята светлина от дисплея и защита от непозволен достъп чрез сензор за лицево разпознаване.

Обобщено най-новите таблети на Blackview са предназначени за всички потребители – от деца до професионалисти и любители на природата. Blackview Tab 30 Kids, Tab 3 Kids и Tab 50 Kids предлагат безопасни образователни възможности за младите потребители, като са защитени срещу невнимателна експлоатация и инциденти. Blackview Tab 70 осигурява универсално и високопроизводително решение за обща употреба, а Blackview Active 8 се откроява като здрав и надежден избор дори в екстремни условия.

Всеки от тези таблети понастоящем е част от продуктовото портфолио на българската верига магазини Ardes.bg.