Рокля и воал в различно бяло...

  • 651
  • 6
Здравейте! Предстои ми сватба след 10 дни. Пристигнаха роклята в мръсно бяло и воал в снежно бяло. Как мога да постигна по-перлен цвят на воала? И също така искам да попитам дали в химическо чистене могат да добавят някой препарат леко да избелят роклята? И дали тази процедура носи риск да стане на петна или в химическите няма такава опасност? Вкъщи не се получи с обикновена белина.
Благодаря на отзовалите се.
Виж целия пост
# 1
С роклята не бих рискувала. С воалът бх, но ще е добре да си купиш и още един за всеки случай.
Виж целия пост
# 2
В химическо чистене не знам дали въобще ще се съгласят да пипат роклята и да я избелват. Първо, не се знае какво ще се постигне. Второ, ще подпишеш декларация, че е на твоя отговорност и ако не ти хареса не знам какво ще правиш като сватбата ти е след 10 дни.

Аз лично бих потърсила нов воал, който да пасва на роклята.
Виж целия пост
# 3
Ох, неприятна ситуация, но не е краят на света и не бива да позволяваш подобна дреболия да ти развали сватбения ден! Надявам се именно това да ти е най-големия проблем на тържеството.

Иначе аз бих опитала да матирам бялото на воала като го изпера заедно с тъмни дрехи и така да му доближа цвета до този на роклята. Не знам дали ще се получи, но те и сега не са еднакви, така че нищо не губиш, ако опиташ. И го изпери с препарат за цветно пране, понеже за бяло съдържат оптични избелители и няма да успееш да постигнеш кой знае какво. Успех!
Виж целия пост
# 4
Накисвате предварително намокрения воал в топла вода, разбъркана с пакетче черен чай и готово. Но бъдете подготвена да купите друг, ако стане твърде тъмен.
Виж целия пост
# 5
Това с черния чай също е хитро решение. Ако стане тъмен - перем с прах за бяло и пак ще стане Simple Smile

Сигурна съм, че бъдещата булка ще се справи с тонирането на воала Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Пак навреме Bowtie Аз видях след прическа и грим като облякох роклята.. и трябваше last min да го махам.
Та без воал минах. Бих заложила на нов воал в тон на роклята.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия