Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 2

  • 51 959
  • 283
# 90
Бравос момичета, както винаги разкошни торти.   bouquet
Емси, за кремчето за торта Трюел и аз да кажа. Май наистина  е по-лесно да се разбие сметаната и поле да се добави разтопения на водна баня шоколад. Аз следвах инструкциите и добавих настърган шоколад към кипнатата сметана и нещо не се получи  newsm78. Незнам какво обърках, но на другия ден след престояването в хладилника имах една твърда маса, която и дума не става да се разбива на крем. Та накрая импровизирах, разтопих и добавих още разбита сметана.  Wink
Виж целия пост
# 91
Момичета, иде ми да ви нацелувам! Сътворих торта следвайки вашите напътствия. Розите и листата са страшно твърди, чаршафът не никак добре разстлан, вътре не е кой знае какво, но мама има 50-годишен юбилей утре и мисля, че ще оцени усилията ми в домашни условия /учила е сладкарство/. За първи път правя такова нещо, а за втори път изобщо меся, така, че резултата за мен е супер. БЛАГОДАРЯ ВИ! ето я:
Виж целия пост
# 92
medunka браво за тортата.Много красиво изглежда.Чудесно си съчетала цветовете.Много стилно творение.Аз  бих се радвала,ако някой ми сътвори такава торта.БРАВО!!!!
Виж целия пост
# 93
Медунке,тортата ти е направо разкошна HugКак да не си се справила добре,аз бих казала направо отлично си измайсторила тортата.Представям си майка ти колко ще е щастлива Hug
Виж целия пост
# 94
Благодаря за хубавите отзиви, момичета, но тортата е хубава, благодарение на вас!
  bouquet
Медунке, много е красива, а и вкусна, надявам се!!!
Джемма, Ванчето - вашите също! Heart Eyes
Виж целия пост
# 95
Ванче, откъде се сдоби с аксесоарите за корабчето? newsm78
Гушанке, поздравления! Тортата ти е станала суперска! Heart Eyes
Виж целия пост
# 96
Ванчето, благодаря за отговорите!  bouquet

Момичета, отново страхотни торти! smile3501
Виж целия пост
# 97
Браво момичета ! Страхотни торти Flutter
Медунка , тортата ти е станала великолепна Simple Smile
Виж целия пост
# 98
medunka,тортата е страхотна.Весело изкарване на празника!  bouquet
Искам да те питам,от какво направи цветята и листата,че са така лъскави.Вчера пробвах фигурки от марципан Варна(нещо не се получи по рецептата та добавих нишесте и още пудра захар),но цветята ставатбез блясък,някои са като заскрежени Laughing.
Отивам да търся маршмелоуз.
Виж целия пост
# 99
И въобще с маршмелоуз се моделира по-лесно.
И аз мисля,че с маршмелоуз се работи много лесно и ефектно. Peace

Gushanka, kremena,
a ядете ли го после маршмелоуса?? Просто ей така питам, защото бонбоните маршмелоус са ми отвратителни  Sick (извинете за думата)....докато марципан Варна ми е вкусен.......
Всичко е въпрос на вкус, разбира се, но айде, признайте си кое от украсата ядете и кое не?  Simple Smile


Виж целия пост
# 100
Здравейте!
Искам да попитам, защото за пръв път ще правя трансфер, с шоколад ли е по-добре да се направи или с масления крем от първа страница?
В смисъл как ще ми е по-лесно, като за новак като мен  Simple Smile
Благодаря Ви предварително за съветите!
Виж целия пост
# 101
Тането, и на мен не ми харесва маршмелоуса и по тази причина миналата година украсявах тортата за 1-вия РД на малката с  дъвчащи бонбони, моделирах с тях след като леко ги загрявах в МВ. Не се наложи дори да ги боядисвам -те си бяха с нужните цветове. Мисля за РД на сина си да правя торта с чаршаф - марципан Варна, но ме притеснява дали ще е вкусен, защото малкия е много капризен, а и ние не отстъпваме... Mr. Green
Дани-ела, ами незнам с кое би ти било да работиш по-лесно. В нашето семейство не сме почитатели на маслото и сметаната, уважаваме си шоколада. Наистина е по-вкусно с шоколад. Heart Eyes
Виж целия пост
# 102
Олее, нямаше ме десетина дни, има нова тема, че и пак на 6-та страница. Обещавам да прочета всичко пропуснато, но първо да ви покажа тортите, които правих за рождения ден на мъжа ми преди 2 седмици, точно преди да пътуваме и не ми остана време да се похваля. Едната беше и за пред децата, а другата само за нас  Embarassed.

Ето тази дето беше  Embarassed
И другата - голямата
Виж целия пост
# 103
Меги, страхоотно/както казваше един  при Слави/! Разгледах целия албум - прекрасни неща си направила! Покритието на топката какво е : шоколад или марципан Варна?
Виж целия пост
# 104
Porsha,марципан варна има вкус на бяла халва с фъстъци,една такава дето е между две вафлени кори.Как обяснявам само newsm78 не твърдата,а меката бяла халва.Ако сложиш една ванилия и малко фъстъци става същото. Laughing
Щях да отслабвам,а то какво стана ooooh!?Открих тортите. Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия