Какво ще кажете за грил-тиганите?

  • 1 989
  • 30
# 15
Пържолите стават добре, но когато пека кюфтета или наденица се събира много мазнина между ребрата и в един момент те се пържат , а не се пекат.   Sad
Виж целия пост
# 16
Джемма, какво му пречи ако е алуминиев? Не съм чувала да не може да се ползва на керамичен плот. Аз имам млековарка, която е от алуминий и няма проблем с плота. Веднъж забравих да налея вода в двойното дъно и то се огъна от високата температура. Сега доста се кандилка, но продължавам да си я ползвам.
Виж целия пост
# 17
аз съм си харесала един от 20 лв. в МЕТРО , но дали е качествен? чертичките му са по - изпъкнали ... а кой грил - тигани са с капак ? , доколкото знам на тефал нямат капак
  Моят тиган е Тефал и няма капак, но за сметка на това пък наистина е качествен. Скъпичък е но....Пък по въпроса за наденичките, зависи от фирмата , която ги произвежда, някои са много мазни или пълни с вода така , че не е от тигана.... Thinking
Виж целия пост
# 18
Имаме на Тефал. Не ми харесва нищо, приготвено в него  Tired сякаш е сурово, колкото и дълго да се пече.
Виж целия пост
# 19
Джемма, какво му пречи ако е алуминиев? Не съм чувала да не може да се ползва на керамичен плот. Аз имам млековарка, която е от алуминий и няма проблем с плота. Веднъж забравих да налея вода в двойното дъно и то се огъна от високата температура. Сега доста се кандилка, но продължавам да си я ползвам.

Aми някъде четох, че се повреждали кръгчетата на котлоните, или нещо такова. Сега ще се разровя из темите за керамичните плотове.

Ето намерих:

С керамичен плот съм от 2 години.Преимущество е,че бързо нагрява,не се огъва с времето,красив е.недостатък-поддържа се трудно,според мен!Освен за захар,трябва да се внимава за алуминиеви съдове или с такова дъно!Предишния плот го окепазихме с тиган,върху който се пече,с ребра,дъното му беше алуминиево #Cussing out

Проблемът е, че не знам дали със сигурност е алуминий моят отдолу, как да позная алуминия- мами, химички, помагайте.mentolka, какъв е плота ти ? Моят Gorenje, не искам от самото начало да му видя сметката, а тигана много си го обичам и ползвам.
Виж целия пост
# 20
Вкусни стават нещата на него- правила съм наденички, бекон, зеленчуци ( само аз си ги ям, мъжът ми ги бойкотира) и пържолки.
За пръскането- верно е, че пръска, но ако забършеш веднага не е проблем.
Мдам стават чудни мариновани пържолки Mr. Green
Зеленчуците на грил тиган са просто вълшебни Whistling Моят е тефал доволна съм много Mr. Green
Виж целия пост
# 21
А как точно правите зеленчуците, може на лични, да не спамим тук.
Виж целия пост
# 22
Аз съм правила само веднъж наденички в моя... ама не пръскаше  newsm78 И станаха хубави.
Виж целия пост
# 23
А как точно правите зеленчуците, може на лични, да не спамим тук.
Аз ще си поспамя малко, току виж и някой друг се възползвал.
Режа чушки и моркови на лентички ( морковите не много тънки, може би 0.5 см дебелина), тиквички и гъби на резенчета, лук ( бял) на големи парчета. Някои слагат домат, но аз лично не обичам. Малко масълце в тигана колкото да не е съвсем сух и мятам всичко. Морковите стават вълшебни, леко сладки.
Виж целия пост
# 24
Джемма, писах ти на лични да не разводняваме повече.
По темата - имам такъв тиган, но е ползван 1-2 пъти, нещо не се впечатлих. По-лесно ми е в тава да пека вичко.
Виж целия пост
# 25
Dnes si kupih naj-setne takyv tigan na Tefal :peace:Mislq utre da go probvam i shte spodelq mnenie
Виж целия пост
# 26
Много вкусни препечени филийки стават, освен всичко друго посочено до тук.
Виж целия пост
# 27
Много вкусни препечени филийки стават, освен всичко друго посочено до тук.
Чудесна идея, досега не бях се сещала! Благодаря ти!  Simple Smile Simple Smile
Виж целия пост
# 28
Тази ве4ер тествах новия тиган  chef Направих най-тривиалните пържоли с марината. АМи - доволна съм от резултата Peace.Мъжът ми се вдъхнови  накрая и реши да експериментира с Яйце Grinning.Та- с две думи- не съжалявам з а покупката.Сега остава да се възползвам  от вашите идеи  и току виж се нау4а да горвя Joy покрай тоя тиган
Виж целия пост
# 29
И ние имаме и го ползваме за всичко изброено дотук. Става много вкусно. Включително и шаран, нарязан на средно дебели парчета - стана разкошен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия