Галерия Торти

  • 569 731
  • 1 098
# 90
Е как ги правите тия красоти!!!
Виж целия пост
# 91
И двете торти са с какаови блатове и муса на Танита, а покритието и фигурките са с марципан Варна.

   


Марципан Варна с какаови блатове и шоколадово-сметанов крем.


Ванилови пандишпанови блатове, карамеловия крем на Пепи, покрита е с Маршмелоуз, а калиите и листата са марципан Варна.


Ванилови пандишпанови блатове, карамеловия крем на Пепи, покрита е с Маршмелоуз



Карамелова торта с бонбони Маршмелоуз!
Виж целия пост
# 92
Момичета прекрасни творения. Това е първата ми тортичка направена с декорация за Рд на моето момиченце  chef
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187950
Виж целия пост
# 93
-пандишпанови блатове с млечно-маслен сметанов крем и портокалови корички

-торта крем аля крем
Виж целия пост
# 94




Три пандишпанови блата - два ванилови и един какаов, с два крема - бита сметана със сладко от диви ягоди и орехи и сметана с течен шоколад. Украсата и чаршафа - марципан Варна.
Виж целия пост
# 95
  торта Сахер на Taneto

  Покрив със сирене тип Крема на natalyna
Виж целия пост
# 96
Това е тортата, която направих за Коледа - пандишпанови и готови блатове (4бр.), пудингово-маслен крем, покритие от готова моделираща маса, пандела от готова съхнеща маса
Виж целия пост
# 97
Момичета, направо ме шашнахте. Ако може сложете и цена на тортите да си поръчаме една за рожденният ден на малката, че наближава. По-добри сте от всички сладкарници взети накуп.
А сега, ако може, дайте линк, че тотално се обърках, а и не мога да ровя навсякъде, та дайте линк на една мързелива мама, за торта с готов блат, сметана и плодове, ама най-простата и най-вкусната.
Виж целия пост
# 98
Ето една лесна за изпълнение и ефектна като вид торта

Тортата с рула на Лео

Правила съм изключително бърз вариант, като за крем ползвах сладка течна сметана, която като се разбива по-дълго става гъста и стегната и няма нужда от желатин. Слагаш плодове по избор и воала.

Ето го моя вариант, който правих
Виж целия пост
# 99


Виж целия пост
# 100
Айде и аз да покажа моите първи стъпки в сладкарството:

Вътре е тортата с рула на Лео - това е първият ми опит със захарно покритие
С тази торта се учих как се прави трансфер - Вътре е тортата с рула на Лео

Вътре е торта Татяна
Готови блатове, готов крем Ванилия на доктор Йоткер
Готови блатове, крем Рафаело - покритие от Маршмелоу
Готови блатове, крем Рафаело - покритие от Маршмелоу
Рула, с крем Рафаело, смесен с разбита сладкарска сметана и банани
Пандишпанови блатове+Крем Ванилия на д-р Йоткер
Пандишпанови блатове с какао, напоени са с нескуик и мляко, кремът е - Заквасена сметана+разбита сладкарска сметана+течен шоколад
Пандишпанови блатове+ крем Рафаело с добавена към него разбита сладкарска сметана
Пандишпанови блатове и крем - кондензирано мляко+разбита сладкарска сметана+2 разтопени бели шоколада в мляко+масло+кокосови стърготини
Готови блатове+Мус за пълнеж на торти (Tannita)

Пандишпанови блатове + Мус за пълнеж на торти (Tannita) + Млечен марципан(natalyna)
Виж целия пост
# 101
пандишпанов блат на natalyna, крем Оле на д-р Йоткер (без варене) + кокосово брашно + плода на компот от ягоди. блата е напоен със сок от компота. покритие и фигурки - готова моделираща маса.

Виж целия пост
# 102
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5179127

Това е тортата за моя рожден ден утре.
Виж целия пост
# 103
Виж целия пост
# 104
    Тортата за рождения ден на сина ми - първият ми трансфер, първите розички, първата оградка, то си личи де.  Embarassed
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия