Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Правила за тази група!

  • 28 051
  • 1
В този подфорум важат всички правила, валидни за цялата форум система.

Групата е предназначен за "отчетни" теми за бъдещите и настоящи родители от различните населени места.
Разрешено е да има до две активни теми за всеки град (за бъдещи и за настоящи родители).

Темите надвишаващи 50 страници се заключват.

За отчетни теми, свързани с бременността и отглеждането на децата - за бъдещите родители има отчетни групи спрямо очаквания термин на раждане, а за настоящите вече мами има отчетни форуми за родените през различните години.

Темите за раждане, въпроси и впечатления от дадена болница са във форум Здравни заведения, специалисти.

За всички останали общи въпроси относно бременност, раждане и отглеждането на децата са на разположение всички останали подфоруми - Бъдещи майки, Бебета, Деца от 1 до 6 години, Хранене и т.н.
Виж целия пост
# 1
С оглед уеднаквяване максималния брой на страниците на отчетните теми и темите с продължение, вече всички подобни теми ще се заключват след 50 стр.

Моля, не превишавайте 50-та страница!
Дори и да не е пусната нова, ако старата тема е превишила 50 стр., то тя ще бъде заключена.

С оглед по-лесната модерация, моля всички, които публикуват новите отчетни теми, да използват функцията "Информирай модератор" за старата тема, за да известят модераторите, че темата е вече за заключване (в полето за коментар е достатъчно да напишете "за заключване").

По този начин ще помогнете за по-лесното модериране и прегледност на подфорума, както и за избягване на възможността модераторите да заключат все още активна тема по грешка.

Благодаря!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия