Мами в Германия, или как да не се превърнем в дропли - 20

  • 23 770
  • 294
# 60
Приятелке, какво ти е, бре, човек?
За какви болежки приказваш?!
Бързо оздравяване!
Виж целия пост
# 61
Риен,сега отворих италянската тема.Ами те не са така писани както аz го направих  Thinking В предна тема ли са били така ника с линк?
Виж целия пост
# 62
Ей тоз номер с поръчката за вадене на снимки на сайтовете на ДМ и на Шлекер не разбрах как става.

А ти смъкна ли си софта на Шлекер? Преz него никога не съм имала проблем с формата на снимките.

Приятелка бърzо оzдравяване и от мен  bouquet
Виж целия пост
# 63
Ей тоз номер с поръчката за вадене на снимки на сайтовете на ДМ и на Шлекер не разбрах как става.

А ти смъкна ли си софта на Шлекер? Преz него никога не съм имала проблем с формата на снимките.


Ми  то иначе не тръгва въобще да зарежда страницата.
Виж целия пост
# 64
Е какво ти пише, че трябва да се оправи?
Виж целия пост
# 65
Е какво ти пише, че трябва да се оправи?
Като стигна до потвърждаване начин на получаване, ме връща на същото място обратно и ми вика, че кошницата ми била празна. Twisted Evil
Виж целия пост
# 66
Maцки, кажете рецепта за sauerbraten Praynig

  bouquet
Виж целия пост
# 67
Maцки, кажете рецепта за sauerbraten Praynig

  bouquet
Първо и основно ти трябва тенджера под налягане.
Иначе отиде 3 ч да го сготвиш
Виж целия пост
# 68
Maцки, кажете рецепта за sauerbraten Praynig

  bouquet
Първо и основно ти трябва тенджера под налягане.
Иначе отиде 3 ч да го сготвиш


Немам Sad ама и няма да имам - просто не съм фен там

Виж целия пост
# 69
Е какво ти пише, че трябва да се оправи?
Като стигна до потвърждаване начин на получаване, ме връща на същото място обратно и ми вика, че кошницата ми била празна. Twisted Evil

Тц. При мен Шлекера върви беz проблеми newsm78...опитай да рестартираш компЮтъра, да не би нещо софта да се е сбъгясал при теб.

Зауербратен беz тенджера под налягане е нправо иzпитание на нервите. Първият път го правих така и цапнах 4ч. варене на тъпото теле ooooh!...Деzита, ако нямаш т. под нал. по_добре отидете на ресторант, ще ти иzлеzе по_евтино, а и после няма да ти се налага да миеш печката. Слушай патилото, пък като се снабдиш с тенджера ще ти кажа как става врътката Wink.
Виж целия пост
# 70
Зауър братен със сос от червено вино

800 гр. телешко от Унтершале(нямам идея коя част е таzи  при българското теле Embarassed)
1 морков
1 корен от магданоz
1/4 глава целина(селери)
1_2 дафинов лист
1 клонка тамян или 2 щипки сух
3/8 л. бургундско червено вино
1/8 л. винен оцет
1/4 л. вода
1 ч.л. сол
1 ч.л. черен пипер
50 г. сланина(феттер шпек)
4 с.л. олио
2 с.л. доматено пЮре

Миеш месото и го подсушаваш и оставяш настрана, накълцваш zеленчуците на средно големи парчета и с другите подправки ги иzсипваш в дълбока и тясна тенджера(аz полzвам таzи zа варене на аспержи). Слагаш месото и го поливаш с виното, слагаш водата и оцета да zаврят, иzчакваш да иzстинат да можеш спокойно да си държиш вътре пръста и ги ливваш и тях в тенджерата. Затваряш тенджерата и оставяш zа 1_2 дни(2 е по_добре) в хладилника като чат пат обръщаш мръвката да се накисне добре от всякъде.
Преди да печеш zагряваш фурната до 200 градуса, подсушаваш пак месото и до натъркваш със солта и пипера. Наряzваш на кубчета сланината и я слагаш да се поzапържи с олиото в дълбок тиган, когато стане роzова слагаш и месото и пържиш от всички страни хубаво, иzсипваш маринатата и zеленчуците в тигана и добавяш доматеното пЮре. Като се раzтвори хубаво прехвърляш всичко в една тава, покриваш с фолио и слагаш във фурната. Минимум 2ч. му трябва, но отива към 3 обикновенно. Когато е готово пасираш соса и zеленчуците, режеш мръвката на филии и поливаш с пасираната смес. За гарнитура си zнаеш_кльос, мльос или брат картофелн
Виж целия пост
# 71
Surfline, Селери е целина. Пащърнак е Pastinak. Иначе унтершале и аз не знам коя част е Rolling Eyes
Виж целия пост
# 72
зравейте и от мен! Еййй, вече 4 страници сте изписали днес- браво  Peace Вчера ги гледах и трите филмчета, мъжът ми издържа до средата на първото и каза, че било много скучно... На мен пък ми харесаха, и нито един циганин не показаха  Wink  И какво, по-добре мутри, отколкото цигани с мечки  Whistling
Аз днес ходих да харча парички в склада на Есприт  Money Обаче не си харесах много неща този път, пък за дечко нищо нямаше- само една шапка му купих на мъничето  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 73
Майра благодаря  bouquet ...поправям веднага Peace.
Виж целия пост
# 74
surfline , виж какво намерих: " Die Unterschale ist ein Teilstück aus den Aussenseite der Keule vom Rind. Zu den Unterschale ist ein weiteres Teilstück zuzurechnen, die Rolle. Die Unterschale  hat nicht so feinfasriges Fleisch  wie die Oberschale  und eignet sich daher zum Schmoren oder Braten." http://www.lebensmittellexikon.de/u0000030.php
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия