Рицарки на бялото кантарче - 26.03.-01.04.

  • 22 958
  • 732
# 75
Като пробваш, Бетче, кажи ако са не обадиш ще знаем, че не става за ядене
кучешко всички сме яли макар и неволно
и коние сме апвали сигур ама ко да са прави

и още нещо беше и го забравих
Виж целия пост
# 76
    Ако питаш мене , ни са харчи , Бети . Пробвах го в салата и си го изядох , де  Mr. Green , но не ми хареса. Дори не създава усещане , че салатата ти е подправена с някаква мазнина. Сложи си лъжица зехтин  и не му придиряй чак толкова.

    Дюканчо да ма прощава. Laughing
Виж целия пост
# 77
Mimmy, по-горе писах, че съм със стартовите кг на Sunbeam, т.е. започвам от 113 кг, височина 168 см. Не съм си мерила мерките, нямам и намерение да го правя. Гоня 60 кг, вероятно ще ми трябва към година, за да ги стигна.

Бентли, откъде си? Имаш ли удобно място до теб да ходиш на фитнес? Кажи, разкажи какво правиш за момента?
При мен стартовите бяха 113,7, направо 114 ги кажи, но понеже лентичката не лови цифричките след запетаята ги оставих така. Та и сега това 98 е 98,7, но ще го държа тоя път до последно:), докато наистина не стана 97.
Виж целия пост
# 78
Бе имам тук един колега - индустриалец. Демек занимава сА с химия. Питах го за парафина и той ми каза, че туй дето тоз Дюкан го имал ИЗ НА ПО ВПРЕД ВИД си е течен парафин, но пречистен, който се продава в аптеките. Тоз, същия колега каза, че може да ми намери 50мл. за 50ст. или без пари даже за проба. Ей туй на!
Виж целия пост
# 79
От аптеката съм купувала течен парафин. За разхлабване ( май става и за мазане). Има го в малки шишенца и на литър. На една българска фирма малките са ароматизирани. Според позната медицинско лице бил за предпочитане ( за разхлабване де ) пред рициновото масло. Иначе си е мазнина, мен и зехтинът не ми харесва на вкус newsm78. Обичам маслини, но салатата ми става странна на вкус. Според мъжо сякаш била със смазочно масло. А конско май не съм яла, кучешко пък съвсем Naughty.Как ще ям кучешко бе хора  Sick
Виж целия пост
# 80
А конско май не съм яла, кучешко пък съвсем Naughty.Как ще ям кучешко бе хора  Sick
При наличието, че кило месо е 8-10 лв, пък кремвиршите - 3 лв, то се подразбира какво има в тях - и коне, и магарете, и кучета, и умрели овце и крави...ай стига, че няма да ям довечера Sick...
Виж целия пост
# 81
яж и пиши Бетче

яла си без да знаеш
то цялата тая саламия и каймалия по магазините от какво ще да е

Свикнах да ям зехтин и даже свикнах да ми харесва
и наште ги свикнах даже
Виж целия пост
# 82
     Е , тъй де , за това иде реч. Течен парафин. Ако не го изядете , ще си намажете обувките Mr. Green. Пък и щом е без пари... Twisted Evil

     Едва литър вода съм изпила. А уж ми е воден ден. Laughing
Виж целия пост
# 83
А конско май не съм яла, кучешко пък съвсем Naughty.Как ще ям кучешко бе хора  Sick
При наличието, че кило месо е 8-10 лв, пък кремвиршите - 3 лв, то се подразбира какво има в тях - и коне, и магарете, и кучета, и умрели овце и крави...ай стига, че няма да ям довечера Sick...

Мариекте, (то мариетка било, ама нали ма болят очите) у креМвРИшите има Усновно една каша, която се получава дори не от умрели крави, ами от косми, кожи, човки, нокти и всичко останало. По-престижните марки си я внасят от чужбина... Течни кренвирши в цистерни Simple Smile! Тъй че яж и не се коси! Mr. Green

Мими, пък аз зехтинеца си го тача много. Обичам го... може би от гръко-италианското ми потекло!
Виж целия пост
# 84
аз за каво мислите, че по-принцип кремвриш и пастет не хапвам
яж си мръвка и си глей живота
нашето зехтин дали е истинско, а
да не стане да си стискаме сами накрая маслините
Виж целия пост
# 85
Цък бе Мариетке, лапай смело. Мъжо е ОП в колбасарско предприятие. Шегата с кучетата у нас е пословична. Значи за утеха и на другите. Само си представете: за да се произведе няколко тона дневно месопродукция трябват няколко тона кучета  #Crazy. И как  цело нощно бягат из сокаците да гонят изпосталяли улични животинки, колят, дерат, накрая остава едно кило най- много......... Виж ако някой си купи от някой подозрителен фургон или не дай боже  метната на някоя сергия на пазара някоя плешка за агнешка е друго. Купуване на колбас произведен в някой гараж също е лудост. Иначе евтините колбаси са си за некупуване не са вредни, просто не са полезни.  Laughing Вкусът е въпрос на рецепта и технология. Като със всяка манджа. Вътре слагаш едно и също но някой го може някой не. Хаде стига съм писала. Сега ша питате и какво точно ям - фирмена тайна Laughing Laughing

Айче- верно, че течният парафин е супер за обувки. Готовите полиращи гъби са напоени точно с такъв.

Виж целия пост
# 86
аз за каво мислите, че по-принцип кремвриш и пастет не хапвам
яж си мръвка и си глей живота
нашето зехтин дали е истинско, а
да не стане да си стискаме сами накрая маслините

като заговорихте за зехтини, да ви кажа моите топ 3 на зехтините, за които гарантирам, че са истински:
Талиани (купувам го от Хит), особено черната бутилка
Борхес (Метро и Хит)
Карбонел (засега от Метро)
Охибланка (Кауфланд)
Виж целия пост
# 87
топ 4
не мож броиш
аз пък сипвам Коста ДОро, щото най-ми се набива на око
Виж целия пост
# 88
Аз харесвам Борхес (олив ойл), най-вече зарад' цената!
Има един Ромуло (екстра върджин)... не е лош.
Има и един студено пресован в четвъртита бутилка, много скъп, ама и той много ми харесва.
Сега съм на Борхес.  Whistling
Виж целия пост
# 89
Ето ме ъгейн- жива съм, мърдам.

Да ви споделя, че се убеждавам за пореден път- фрешовете правят чудеса. Със сетни сили си направих чаша фреш и веднага живнах, просто усетих как ми се зареди батерията  Laughing

Иначе за днес ядене:
на обяд- малко леща с филийка хляб
4 бисквити
2 чая с мед
фреш
кафе с мед
около 0,5 литра пилешки бульон ( домашно приготвен) с прясно мляко
вода- много зле, май няма  илитър до момента, но все още ми е много трудно преглъщането... Whistling

Май това ще  е за днес. Просто не мога да си представя да ям още нещо- никакъв апетит нямам...

Рапорт даден.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия