Шницелите на Тина

  • 30 408
  • 123
# 45
Току що ги направих за вечеря станаха невероятни Grinning.
Благодаря за страхотната рецепта Тина  bouquet
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2759747
Виж целия пост
# 46
Можете да намалите някоя от съставките според вкуса ви.  Това са еврейски шницели ( разбираемо Simple Smile- преди години, когато научих тази рецепта, бяха и с много повече яйца, брашно - вече не помня, аз си намалявах някои от продуктите, експериментирах, докато стигнах до този вариант. Намерете вашия удачен вариант. Успех!
Виж целия пост
# 47
Тинче, голямо благодаря за споделената рецепта! Голяма вкусотия, препоръчвам на всички!
Виж целия пост
# 48
И аз!!!:-)
Виж целия пост
# 49
Мила Тина, от онзи ден съм в сайта и твоите шницели първи ми грабнаха окото за бързо и лесно приготвяне. Оказаха се превъзходни на вкус! Момичета, опитайте ги и няма да съжалявате! Благодаря, Тина-Рина! 
Виж целия пост
# 50
Тинче, голямо благодаря за споделената рецепта! Голяма вкусотия, препоръчвам на всички!

jaklins,

Моля, 
освободи си място за лични съобщения - искам лично да ти благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 51
Ау, ще опитам. Аз съм начинаещ готвач, дано ги направя както трябва Grinning
Виж целия пост
# 52
Много се радвам, че са ви харесали! А ти, НуНа, не се притеснявай - просто спазвай точно рецептата и... олиото трябва да е сгорещено, за да не залепват.
Виж целия пост
# 53
Отдавна съм им се наканила на тези шницели. Омесих ги, в момента "отлежават" в хладилника. Имам големи надежди за тях! Довечера ще ги пържа и ще споделя как са станали Wink.
Виж целия пост
# 54
Няма да остана по назад и ще опитам  Peace
Виж целия пост
# 55
Знам че да не са толкова мазни се слага един настъраган  картоф
Виж целия пост
# 56
Шницелите не са мазни! Laughing
Виж целия пост
# 57
Ще пробвам още сега, мерси за рецептата  bouquet
Виж целия пост
# 58
Извинете, ако ви се стори смешен въпроса - каймата как я оформяте, като големи кюфтета ли?
Овалва ли се преди самото пържене в брашно или директно се слагат в тигана?

Никога не съм готвила такова нещо и не знам как трябва да изглеждат, нито една от снимките не ми се отвори  Embarassed
Виж целия пост
# 59
Понеже сместа е по-редичка, с черпак се изсипва в сгорещеното олио.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия