попара?

  • 1 247
  • 22
с какъв сухар приготвяте попарата и до кога се изкисва сирето/до колко месеца?благодаря
Виж целия пост
# 1
   Сухар Голдис; а сиренето си го обезсоляваме и за нас, затова и дъщеря ми ще го яде така още дълго време.
Виж целия пост
# 2
голдис и нормално сирене, не и хареса обезсолено!!от седмия месец я  давам , но пасирана, 4е иначе не я харесва!
Виж целия пост
# 3
сухари елит
Виж целия пост
# 4
Взимала съм и Голдис и Елит, а сега вече я правя с хляб.
Виж целия пост
# 5
Пшеничен сухар на Елит, а за сиренето и сега си го изкисвам, иначе е много солено!
Виж целия пост
# 6
Сухари-обикновени, пшеничени-Голдис и Елит.
Сиренето го обезсолявам и за нас, така че-за мен няма горна граница на въпроса "до кога".
Виж целия пост
# 7
Когато започнах да давам попара използвах сухари Голдис. След около месец започнах да я правя с пълнозърнест хляб. Сиренето продължавам да го изкисвам само за нея. Аз не мога да ям без сол.
Виж целия пост
# 8
Голдис.Все още обезсолявам сиренето,не знам докога.
Виж целия пост
# 9
Все още изкисвам сиренето. Използвах Сухари Голдис, но отдавна я прявя я с пълнозърнеста филийка вместо сухар Peace
Виж целия пост
# 10
Сол се препоръчва да се дава след годинка, така че и соленото сирене би трябвало да е от тогава.
Виж целия пост
# 11
Препичам хляб. Сирене кисна за цялото семейство. Не обичаме сол и солено.
Виж целия пост
# 12
Сухарите са обикновени- Голдис и Елит. Понякога вземам ръжени. Сирене обезсолявам.
Виж целия пост
# 13
Сухар - "Голдис","Елит"...
Сиренето - абсолютно винаги го изкисвам,без значение дали за нас или за детето Naughty
Виж целия пост
# 14
   Сухар Голдис; а сиренето си го обезсоляваме и за нас, затова и дъщеря ми ще го яде така още дълго време.
Peace
Виж целия пост
# 15
Голдис предварително ги смилам в роботчето- Сиренета вече не го изкисвам. Изкисвах го месец и половина Peace
Виж целия пост
# 16
Ние не ядем често попара, но когато правя - ръжен сухар на Голдис, а по-късно започнах и да препичам на тостера филийка от пълнозърнест хляб, който правя с робота за хляб.
Сирене и ние не ядем неизкиснато, просто  ми се струва с много дори и за възрастен човек сол, така, че винаги имаме в хладилника съд с изкиснато сирене без да правя нещо специално за детето.
Виж целия пост
# 17
    Попарата я правя  с хляб и  вече не изкисвам сирене
Виж целия пост
# 18
Сухари Голдис. По-добре опаковани са от Елит. Бебка е почти на 2 години, но още обезсолявам сиренето и за нея готвя безсолно.
Виж целия пост
# 19
Сухари ползвам Голдис,Чичи бебе,Бискотес.Сиренето ми е в кутия с вода и така не ми се налага да изкисвам от вечерта.Една бучица за 3-4дни ползвам и после пак си зареждам да се изкисва.
Виж целия пост
# 20
Приготвях попарка с домашен хляб(аз си го меся и без това по цял ден почти нямам какво да правя) и с домашно сирене.Въобще всичко възможно в менюто на моят син е домашно приготвено.Резултатът е супер - не ми кихнал дори
Виж целия пост
# 21
   Сухар Голдис; а сиренето си го обезсоляваме и за нас, затова и дъщеря ми ще го яде така още дълго време.
И ние така!
Виж целия пост
# 22
А защо попарата се прави със сухар, а не с обикновен хляб ? newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия