За лютеницата

  • 9 921
  • 82
# 30
харесвам всякаквя лютеница
Виж целия пост
# 31
Само домашна едросмляна и то на Дерони. Ако по погрешка взема друга не я близвам дори
Виж целия пост
# 32
Едросмляна на БУЛКОНИ!
Виж целия пост
# 33
Миналата година бяхме на едро смляна... Тази година сме на гладка лютеница...може би, защото последната едро смляна бе със странен вкус....
Виж целия пост
# 34
Предпочитаме домашна и всяка година си правим. Ако се наложи да купя купувам едросмляна на MARCO. За мен тя е най-хубавата. Но е по-скъпа от останалите марки.
Виж целия пост
# 35
Предпочитаме домашна и всяка година си правим. Ако се наложи да купя купувам едросмляна на MARCO. За мен тя е най-хубавата. Но е по-скъпа от останалите марки.
Това е и моят отговор - като свърши домашната, това е единствената марка, която може да я замени; дребният, за съжаление, не харесвал чушки, та взимаме и Първомайска понякога, но Марко е страхотна, все едно баба ми я е приготвяла Peace
Виж целия пост
# 36
Домашната е на почит у дома.Народа не ще и да куса купешка и поради тая причина се печем с мъжо ежегодно да огъня докато опечем пипера  и патладжана за две дози лютеничка.Абе с един куршум два заека-ем хапваме вкусно ем тренираме за ада  Crazy Rage newsm53
Виж целия пост
# 37
Обожавам едросмляна лютеница. Не съм яла от миналата година  Confused
Виж целия пост
# 38
Домашната е на почит у дома.Народа не ще и да куса купешка и поради тая причина се печем с мъжо ежегодно да огъня докато опечем пипера  и патладжана за две дози лютеничка.Абе с един куршум два заека-ем хапваме вкусно ем тренираме за ада  Crazy Rage newsm53
И у дома е така.
Виж целия пост
# 39
Предпочитам ситно смляна!
Виж целия пост
# 40
Домашна лютеница, ситно смляна.
Дори, последните 2г. я пасирах преди да я напълним бурканчетата.
Виж целия пост
# 41
Едросмляната. Но най-добре домашна  Wink
Еххх ама как ме мързи да направя лютеница  Blush То чушки, то патладжани, то домати  ooooh!
Иначе най-обичах на баба ама вече я няма да ми прави Confused
Виж целия пост
# 42
Чакайте и аз да се включа, преди два дни взех от магазина голям буркан 600 грама домашна лютеница с печена чушка на "ЕКО конс"
напълни ми се душата, супер беше, на другия ден сутринта буркана беше празен.
Лютеницата е с едри, ама много едри парчета чушка вътре. Супер е!
Снощи пак им купих от същата, ядат я като за световно.
Кетчуп отдавна не купувам, само химия е!
Виж целия пост
# 43
Едро смляна харесвам от домашната-на свеки  chef
Виж целия пост
# 44
Харессвам от двата вида - едрата обикновено има повече печени чушки, а в ситно мляната е с повече домати - обикновено.
Предпочитам да е домашна - на мама Blush
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия