голям смолянски боб

  • 2 440
  • 20
# 15
Яла съм го в различни варянти, но на салата най ми харесва  Hug
Виж целия пост
# 16
Малеее, в начлото прочетох - голям свински боб Shocked.

Аз мога да ти предложа да напълниш сушени пиперки с боб. Много хубаво става.
Виж целия пост
# 17
Можеш да си го сготвиш като нормален боб, по-гъстичък като яхния, или пък на салата. Аз го обичам на салата с лук, джоджен, оцето, олио и сол.
Peace
Виж целия пост
# 18
а кисне ли се предварително смилянския боб
че аз си купих миналото лято от сергия по пътя за Смолян и много трудно увря, но като увря стана вкусотия   chef
тъмен - кафяво-черен беше
Виж целия пост
# 19
Кисне се да уври по -бързо.
Виж целия пост
# 20
Аз го готвя по стандартния наччин - цяла нощ кисне във вода, след това се задушават доматите и лука, с тях боба се вари поне 3 часа. След което го пресипвам в гювечета , нарязвам маслини и го пека на вентилатор още 30 минути. После е мек като масло и страшно вкусен.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия