Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Karvene v sredata na cikala *Б*

  • 9 386
  • 20
# 15
Лекси, а други признаци за полип имаше ли? Успех.
Виж целия пост
# 16
Не Лали, но ще обясня по-подробно за някои, които евентуално имат същия проблем, тъй като това пречи на забременяването поради невъзможност на оплодената яйцеклетка да се имплантира на мястото на полипа, а също така е и възможно запушване на шийката.
Преди година и половина за първи път имах кървенее - много слабо и тъмно от средата на цикъла /датата на евентуалната овулация/ до края т.е докато ми дойде.  Повтори се след половин година, а последните 3-4 месеца ставаше винаги така. Други признаци няма. Диагностицира се с ултразвуково в началото на цикъла /но трудно се вижда/и се отстранява с кюртаж, който е абсолютно безболезен, с пълна упойка и след няколко часа си си в къщи Grinning
Виж целия пост
# 17
Гостът съм аз Embarassed
Виж целия пост
# 18
Ако кървенето е по-обилно, то тогава задължително се ходи на лекар колкото може по-скоро. Може да бъдат много неща, напр. освен полип може да е и ендометриоза и др., което се установява при лекар с ехограф, колпоскопия и цитонамазка.
Може и да е безобидно. Но задължително ходи на лекар.
Виж целия пост
# 19
Ендометриозата НЕ МОЖЕ ДА СЕ УСТАНОВИ с ехограф, колпоскопия и цитонамазка!
Виж целия пост
# 20
Съжалявам, може би не съм била точна.
Имах предвид, че проблемът се установява чрез тези методи, а чрез ултразвук конкретно не може да се установи ендометриоза, но може да се заподозре ендометриоза и да се установи чрез ендоскопия или лапароскопия.
Извинявам се, ако съм била неразбрана Embarassed
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия