Рибешки топки

  • 2 593
  • 21
# 15
Ще стане. Да, ако е мазна рибата и има достатъчно мазнина в консервата, слагаш колкото прецениш. В моята скумрия нямаше грам и самата тя си беше странно суха и долях зехтин. Но иначе няма нужда. Важното е много лук и много копър, така всяка силна рибешка миризма се свежда до минимум.
Виж целия пост
# 16
МММММ.........
Изглеждат толкова апетитни Hug
Виж целия пост
# 17
Замесих тесто за пица в машината за хляб и в него завих риба тон от консерва, добавих царевица и зелен лук + много копър...Станаха чудесни!
Благодаря за рецептата, определено ще я повторя  bouquet
Виж целия пост
# 18
Блонди!   bouquet Ако имаш някоя друга рибешка идея - давай! Hug
Сега да докладвам и аз:
Снощи ги приготвих със содено тесто /следващият път ще го замеся по-меко или ще ги пека по-малко,че хрупкаха./
Сложих риба тон-консерва, малко паламуд и имах 1 филе от мерлуза. Сложих и малко мазнина- не се стигна до подсушаване на салфетка, явно е било достатъчно.
Вместо копър сложих девисил - страхотна вкусова комбинация е!
Съвсем малко лук /предпочитам миризмата на риба, пред тази на лука!/ и  прибавих и черния пипер вътре-станаха страхотни на вкус, миризмата на паламуда не беше силна и натрапчива.
Виж целия пост
# 19
дали ще мога ад заместя копъра с босилек?
хич не обичам копър...
а пък дивисил нямам (май)  newsm78
Виж целия пост
# 20
Можеш, разбира се, кой каквото обича. А може и нищо да не слагаш, само сол, ако е необходимо, или само черен пипер. Продават по приницп подправки специално за риба  Peace
Виж целия пост
# 21
Страшна рецепта  Hug Като ''проям'' обезателно ще я пробвам  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия