Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Къде изчезнаха някои от мамите?

  • 18 178
  • 142
Днес ми е едно такова,абе време за размисъл ме е налегнало,та се замислих......
Къде изчезнаха някой от мамите във форума.
Сарлита,скоро не съм я засичала да пише,МарМар и тя се загуби някъде по-трасето,Мародиди,чат пат пише,но и тя ми се губи.
Напоследък и Тонни се изгуби и не пише вече.Мираа,да и се накарам и на нея,гледам само влиза,чете,да драсва и тя по-някой ред.
Калпазанки с вас калпазанки. Mr. Green
Момичета,драсвайте по-два три реда,как сте.
Надявам се при всички,всичко да  е наред.
Виж целия пост
# 1
Ивче, ние сме добре, тръгнахме на ясла е все още не оставаме по цял ден, но скоро и това ще се случи. Първата седмица беше голям рев, но сега вече толкова му харесва, че понякога не му се тръгва на обед.
А за писането не е от калпазанлък, ами просто много загрубя тона по едно време и много обиди се изсипаха, че ми се изпари всякакво желание за писане, но пък почти всеки ден ви чета и виждам, че трескаво се подготвяте за срещата. Вярвам,че ще си изкарате отлично и благородно ви завиждам. Hug
Виж целия пост
# 2
Ивче, ние сме добре, тръгнахме на ясла е все още не оставаме по цял ден, но скоро и това ще се случи. Първата седмица беше голям рев, но сега вече толкова му харесва, че понякога не му се тръгва на обед.
А за писането не е от калпазанлък, ами просто много загрубя тона по едно време и много обиди се изсипаха, че ми се изпари всякакво желание за писане, но пък почти всеки ден ви чета и виждам, че трескаво се подготвяте за срещата. Вярвам,че ще си изкарате отлично и благородно ви завиждам. Hug
Да Тонни,сега-по скоро от около една седмица,ми стана пределно ьясно,къде изчезнаха всички,с които можех да общувам.
Напоследък четери от тук присъстващите потребителки,само знаят да анализират и т.н.

Жалко,че форума стана такъв,жалко,защото лично аз бях една от първите,които грасуваха да има такъв форум,аз бях една от първите,които споделяха своите вълнение и т.н.
Ето затова ми е болно и ми се свиди,че атмосферата не е такава каквато беше преди и вече едва ли ще стане такава.

Браво момичета,справихте се блестящо и направихте форума(за кой ли път го казвам)eдно затворенно общество.
Пишете си анализирайте,ваше право е това,но аз определенно не съм тук за да ме анализира някой който не ме познава и не заради това съм тук.
Отвратена съм от всичката помия която някой от вас изсипаха тук.
Останете си със здраве,за момента ще гледам да се включвам само и единственно във темата за срещите,където се надявам да се видя със всички които познавам и уважавам.
Виж целия пост
# 3
Ивка, не се познаваме лично. Във връзка с писанията  във форума напоследък искам  да ти кажа - и това ще отмине. Не го приемай лично, казаното и написаното .  Неприятно е и на мен, и на Април, и на Дидка и на много други.

Който се сърди да се сърди.  Аз съм майка на детето си и затова съм тука. Не съм обидена на никого. Искам да знам и да съм в час. Общуването между нас не е напразно - уверявам те .  Hug

Тук има майки, които носят в сърцето си христоматия по родителство и майчинство .  Искам да съм близо до тях и да се уча.
Виж целия пост
# 4
Ние във форума малко заприличахме на обидени деца делейки си куклите и перцалките. Не знам защо всичко написано се приема лично . Ние сме възрастни хора и трябва да се държим като такива. Всеки има право да възпитава детето си както пожелае това е само семеен проблем. Дали ще му каже , дали е осиновено или не зависи само от родителя и от детето защото само родителя познава детето си и знае кое е най добро за него. Едни ще кажат на децата си когато са на 5 други когато пораснат, едни ще говорят с тях за етническият им произход други не това пак ще прецени родителя. Ние тук само споделяме мнения и няма защо да приемаме лично нещата. Като цяло различните хора и мнения трудно се приемат, но всички ние сме различни от останалите, защото сме успели да превъзмогнем нашите предразсъдъци и тези на околните и сме осиновили деца. Всеки се ражда за да научи определени уроци от живота срещата с нашите деца и съвместният живот също са уроци на толерантност на приемане на различните. Срещата в този форум също е вид урок защото пишейки и коментирайки ние също научаваме нещо променяме се виждаме грешките на нашите родители или наши неосъзнати мисли и неусетно се променяме надявам се към по добро. Така, че е хубаво да се пишат различни мнения и най вече да не се приемат лично, всеки има право на мнение на този етап от живота си мисли така след известно време ще е пораснал духовно и ще мисли по различно.
Виж целия пост
# 5
Неизвестна, много е трудно, когато си подложен на персонални нападки да не приемаш лично нещата. Аз самата доста време не пишех, само четях, дори си бях изтрила акаунта. После се регистрирах отново.
Сега честно да си призная, избягвам да влизам в конфликтни теми. Гледам, ако мога да бъда полезна на някого с нещо да дам мнение и толкова. Ние хората сме устроени по различен начин - едни сме по-чувствителни, други не, и така.
Виж целия пост
# 6
Аз лично на никого не съм обидена и не съм приела нищо лично,защото няма за какво.
Стана ми болно,че напоследък 3-4форумки(те си знаят кои са),се появиха неотдавна със гръм и трясък и нарушиха кроткостта и спокойствието,което цареше тук.
Вдигнаха всичко живо на нокти.И защо???????Защото някой не е съгласен с нечие виждане по-даден въпрос.

Форумът за мен лично не оттдавна,беше едно спокойно място,където се чувствах във свои води.Можех да споделя терзанията си през деня и знаех,че има хора които ще ми дадът съвет в труден за мен момент.Радвах се за всяка една,когато разказваше за трепети,докато гушне своето малко дете,тръпнех от очакване да отворя страницата и да порчета нечия добра вест,нечие шеговито писание.
Стояла съм будна до среднощ,защото не можех да се откъсна от тук.

А сега.............Сега форумът се  е превърнал във свърталище на анализаторки и жени,чието мнение обезателно трябва да се приеме за правилно.
 
Както каза Дарена,сигурно ще отмине,но никога няма дъ бъде същото отново тук,след всичките глупости,които някои успяха да сътворят,нищо няма да е както преди.

За сетен път призовавам всички.

Момичета и момчета,спрете.Има много обидени в момента,които в яда си пишат неща,за които може би по-късно ще съжаляват.Дайте си почивка,зарадвайте любимите си хора до вас,ще се почувствате потребни и необходими.А най-важното е,че определенно ще бъдете и щастливи от това.Като мине,малко време пак заповядайте отново тук,но този път бъдете по толерантни към другите и по мислещи.
Нека прекратим това Peace
Виж целия пост
# 7
Ивка 10, съгласна съм напълно, че тези словесни "престрелки" трябва да спрат. Много ми е болно и тъжно, че вместо да се обединяваме от общите си проблеми около осиновяването (каквато цел има този подфорум мисля  Thinking) ние се делим на лагери и си позволяваме да си закачаме различни етикети една на друга. За съжаление, това май е типично българска черта (за да не стават недоразумения - имам предвид националност, а не етническа принадлежност). Мисля, че по-добре вместо да се разграничаваме на групи (с деца, без деца, самотни или не, с доказан или неизвестен произход, млади или стари и т.н.)  да се успокоим и да се опитаме да бъдем полезни една на друга. За мен и за тези, на които им предстои да минат по този път все още, ще ни бъде изключително важно да прочетем споделеното от вас тук, за да избегнем грешките които вие сте допуснали и да се поучим от вашия опит. Така че, МОЛЯ всички да се успокоят, за да продължим в дух на толерантност, към който всички така призовавате!!
Мисля, че можем!!!  Peace
Виж целия пост
# 8
нямам какво да добавя, Ивка, Дарена Hug

днеска и аз си мислех за началото на форума, за това как четях като обезумяла, за това как си пишехме до сред нощите, чакахме заедно, посрещахме заедно...

форумът се напълни, оживя пред очите ми

много ми е болно, че цари такава атмосфера

и гледам, че има нови и симпатични хора във форума и съжалявам, че ги посрещаме така...

къде са зойка, ани, корни и креми??имаше и едно момиче, чиито приятели бяха на срещата в Стара Загора...

аз съм тук заради Николай и ще чета и пиша така, както съм го правила и преди

момичета, нашите прекрасни деца са тези, които ни свързват и това е най-важното, това е, което има значение

Даренка, и аз мисля, че и това ще мине

лека вечер на всички Simple Smile
Виж целия пост
# 9
Аз си мисля,че доста от мамите са просто  заети с ежедневието си и не им остава време да се разписват,много пъти аз самата прочитам набързо и не ми остава време за писане ........мислете за срещата....там ще се наговорим
Виж целия пост
# 10
Аз съм тук - макр и на приливи и отливи, защото преди да седна пред компютъра, си намазвам мазолите с мазолек  smile3521
Всъщност повечето време ме няма, защото отдъхвам на село, а като чета нароилите се нови теми, наистина нямам чак какво да кажа по въпроса. Обаче съм тук и ще бъда, защото на моменти намирам верните отговори на въпросите, които ме мъчат.
Същевременно си мисля че мога да съм полезна с това, което съм научила.
Не се сърдя, няма да се сърдя, а когато нещо не ме устройва просто го чета и подминавам.
Виж целия пост
# 11
Не се сърдя, няма да се сърдя, а когато нещо не ме устройва просто го чета и подминавам.
  и аз мисля,че това е правилният подход  за да няма излишно напрежение
а къде беше селото...може и на лични,че може и гости да ти дойдат  Mr. Green знае ли човек
Виж целия пост
# 12
Не искам на лични, искам всички да ми дойдете на гости, ще бъда там и през септември, само за три дни ще си дойдем за първите дни на градината, че ще сме вече в група с нови какички-възпитателки. Селото е Делян, област Кюстендилска.
Виж целия пост
# 13
Ох, в периода на вемане на решението, документи и събеседване се усетих много изнервена и сълзлива. 
Каквото и да напишех тук, все звучеше, сякаш го е писал някой, когото  и аз не познавам.
Сега след 7 месеца тук и 2 месеца в групата на чакащите  Praynig Май ще се обаждам пак. Всяка витрина с детски неща е повод за един списък наум................
Виж целия пост
# 14
Не пиша, защото след като споделя това, което в момента става с нас сигурно повечето от вас няма да разберат поради куп причини и ще ме определят пак като незряла и недорасла да отглежда осиновеното си дете Уморихме се от доста неща Всичко е много сложно и не ми се пише с подробности защото доста от проблемите ги знаете С две думи - от септември имаме намерение синът ни да бъде в седмичен интернат и само събота и неделя да си е в къщи - заради училището и заради пълния отказ от родителски контрол а и заради това че започна да вдига ръка на мен и положението става на моменти направо ужасно В края на всичко това което написах до тук ще напиша и това че не живеем два живота и не сме си намерили здравето на улицата Това което се изисква от нас ние го правим Сега нека види и другата страна на монетата пък каквото ще да става Това е засега от нас .
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия