Kажете моля ВИ как готвите пилешките дробчета?

  • 20 844
  • 54
# 15
Готвя ги с отвращение Simple Smile Иначе много обичам да ги ям, ама да не съм ги виждала сурови.
По-най простия начин - загрявам повечко олио, слагам една глава лук в тенджерката. След като се позапържи мятам и дробчетата и бъркам почти непрекъснато. Ако се налага добавям мазнина. Към края поръсвам с много черен пипер и сол.
Виж целия пост
# 16
ето и моята рецепта Winkзапържваш 1 глава лук,сваряваш 1 чаша ориз,омешваш накрая дробчетата с лука и ги запържваш,добавяш и соев сос ,накарая прибавяш и ориза,много бързо се приготвя а и е много вкусно и апетитно Simple SmileБОН АПЕТИ
Виж целия пост
# 17
Дробчета,лук,гъби,сол,черен и червен пипер и малко чубрица,доливам с бира и в йената и във фурната.Бързо,лесно и вкусно.
И аз така!
Виж целия пост
# 18
Задушавам дробчетата, прибавям лук и гъби и малко вино (може и бира) и оставям на котлона за 15 мин. После черен и червен пипер, малко чубрица. Става бързо и лесно  Peace
Много ми харесва и форумската рецепта с топеното сирене  Peace
Виж целия пост
# 19
Най ги харесвам пържени с лук.
Виж целия пост
# 20
Най ги харесвам пържени с лук.
И аз така! Само че изстисквам обилно лимонов сок и поръсвам черно пиперче.И,на всичко това,разбира се,задължително... beer
Виж целия пост
# 21
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=137939.msg2634600
  bouquet за marina_79 
 
 
Виж целия пост
# 22
1. Правя дроб-сърма с пилешки дробчета /мъж ми друга не яде/. ooooh!
2. Измивам ги хубаво, отцеждам ги максимално от водата и ги овалвам много хубаво в брашно+сол. В тиган с нагорещена мазнина ги пържа от едната страна и като ги обърна от другата прибавям нарязан лук и ронена чубрица.
Виж целия пост
# 23
Аз ги правя в гювечета в микровълновата,стават супер бързо и лесно.Дробчетата се измиват и овалват в брашно и сол.Ако обичате лук на дъното на всяко гювече се слага ситно нарязан лук,след това дробчетата,щипка черен пипер и кимион,по две лъжици кетчуп на гювече,лъжица олио и кафена чашка вода.После в микровълновата за 10мин на макс(моята е 800вата).
Който иска да пробва.
Виж целия пост
# 24
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=158398.0
Виж целия пост
# 25
Задушавам дробчетата в нагорещено олио до готовност и ги изваждам в подходяща купа.
В същото олио задушавам лук, чушки, домати и повечко гъбки. Когато всичко е готово го изсипвам върху готовите дробчета и поръсвам с нарязан на дребно магданоз.
Виж целия пост
# 26
Моята рецепта е Дроб фантазия  Около 1/2кг дробчета ги изпържвам в повечко олио като станат почти готови добавям една тарелка нарязани на кубчета гъбки и около 200 300 гр беконче пак на кубчета 1с.л соев сос солчица и продължава пърженето докато изври водата и станат гъбките приятно опържени . Сипвам ястието в по-голям съд без мазнината и пожелание отгоре нарязвам 1връзка пресен лук като го обърквам хубаво.Готово. Hug
Виж целия пост
# 27
Аз най ги обичам с бира  Peace
Виж целия пост
# 28
Аз най ги обичам с бира  Peace
Може ли, да споделиш ,как ги приготвяш с бира .  chef
Виж целия пост
# 29
Дробчетата с повечко лук, че така ги обичаме всички ги слагам в тавичка, подправям на вкус - сол, черен пипер и т.н. После заливам с бира и във фурната. От бирата дробчетата стават по-меки и дори като изстинат са си вкусни.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия