За пилешки пържоли от бут?

  • 43 227
  • 21
# 15
Дими, желателно е и малко да ги начукаш. Това забравих да напиша по-горе.
Виж целия пост
# 16
Тази рецепта е супер, почти винаги така приготвям пилешко месо за скара, а става ли добре, ако се пече във фурната?
Виж целия пост
# 17
Имах пред вид рецептата на Миранда! Още съм нова и не се справям много добре Embarassed
Виж целия пост
# 18
аз ги запържвам от двете страни за малко. после в тигана смесвам топено сирене, сметана, гъби. ако нямам време, разтварям маги фикс със сметана и гъби в тенджерка на котлона и прибавям брашно, за да се сгъсти. слагам пържолите в йенска тенджера или тавичка, покрита със фолио и пека във фурната до готовност. за гарнитура обикновено правя пържени картофи.
Виж целия пост
# 19
Дими, желателно е и малко да ги начукаш. Това забравих да напиша по-горе.
Благодаря ти.
Твоята рецепта ще я приготвя задължително .
Виж целия пост
# 20
Оххх немога да не се похваля, че тези пържоли с бира станаха вълшебни.Въпреки, че днес имах нещастието да ми се развали фурната и неможах да ги пека,а ги направих на един Цептер-ски тиган на котлона.Сложих гъбки и лук който бях нарязала между пържолите сутринта.Сосчето е супер,абе фантастична работа Grinning
Благодаря още веднъж за идеите и най вече на ЕДЕЛВАЙС Hug
Виж целия пост
# 21
Много се радвам, че рецептата ти е харесала! Hug
Пробвай някой път цели бутчета или пък пиле нарязано на порции, печени във фурна с бира по гореописания начин  - това ми е официалната рецепта за гости - лесно, всички го харесват и няма начин да не стане!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия