Хитринки в къщната работа

  • 8 476
  • 33
# 30
За по-лесно чистене на ориз- първо го мия с гореща вода, оставям го да поеме малко, така се надува, става бял и се чисти страшно бързо, т.к. всички боклучки се виждат,  а и голяма част от тях са се отмили.
Виж целия пост
# 31
да слага във водата сол или малко маргарин, като вари макарони, за да не залепват един за друг
Виж целия пост
# 32
    АА,  страхотна тема... наистина трябва да се  попълва редовно!!
    На прима виста се сещам за стъклата.  Слагам във водата малко амоняк, повечето препарати за стъкла го съдържат и/или спирт.
    Никаква ракия, че хем  мирише на кръчма, хем ми е жал за мат`РЯла.Simple Smile)  ще допълвам.
Виж целия пост
# 33
За стъклата продават едни много хубави кърпи от микрофибър. Забърсваш с мократа кърпа , ако е нужно повтаряш още веднъж и това е.  Не подсушаваш и не хабиш ракийцата  Laughing.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия