Домашни месни пюрета-коя част на пилето ползвате?

  • 1 154
  • 24
Вчера се снабдих с една домашна млада кокшочица та се чудех коя част да отделя за бебка и коя да изядем ние Grinning.Мислех си само гърдите да й оставя.Вие коя част от месото ползвате?
Виж целия пост
# 1
Без значение, важното е изчистиш кожата. Всяко месо от пилето е ок.  Peace
Аз слагам кълката (долната част на бутчето), защото често бялото месо остава жилавко.
Виж целия пост
# 2
Още не смея да дам месце, но съм чела че от гърдите се взема. Особено при захранване.
Успех!
Виж целия пост
# 3
Бутчето - месото е червено и е добре за желязото.
Виж целия пост
# 4
Давам от гърдите.
Виж целия пост
# 5
Все още правя от бялото месо,на наистина не е толкова крехко/затова и правя рядко/.
Виж целия пост
# 6
Бялото месо.
Виж целия пост
# 7
Първия път бях купила бутчета, но след това започнах да купувам по половин пиле, тъй че на практика всички части давам, без вътрешностите разбира се.
Виж целия пост
# 8
Бялото месо
Виж целия пост
# 9
Понякога копувам пилешки филенца,друг път бутчета,махам кожата и и приготвям.
Виж целия пост
# 10
Бялото месо давам аз
Виж целия пост
# 11
Мерси за отговорите! Мисля,че за сега ще й давам само бялото месо а за по-нататък може да включа и останалото!чувала съм, че в бутчетата се събирали всички отрови,с които ги тъпчат пилетата! newsm78 не че съм сигурна в това
Виж целия пост
# 12
И друг път съм го писала това, сори на тези, които ще го прочетат на n-ти път.
Преди време една майка, която живее в Израел писа, че тамошните педиатри съветват при приготвяне на домашно пюре с купено месо първата вода, в която месото ври 10-тина минути, да се изхвърля. Голяма част от т.нар. "отрови" се отделят в нея.
Виж целия пост
# 13
Пилешките гърди. Peace
Виж целия пост
# 14
Педиатърката каза да давам от тъмното месо, но на мен ми е противно само като го гледам и за това готвя само с пилешки гърди.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия