Как готвите миш-маш?

  • 2 629
  • 22
# 15
чушки
домати
сиренце
яйца
лук
магданоз

Запържвам лука и чушките. След това им прибавям и нарязаните на ситно доматки или настъргани на рендето, после сиренето, яйцата и накрая магданоза.
И аз така.
Виж целия пост
# 16
Чушки-печени, белени
домати
яйца
сирене
лук
Може да се поръси с магданоз.
И аз с печени чушки го предпочитам.

И аз, със сурови чушки само ми се мандахерцат ципи и люспи в устата
Виж целия пост
# 17
Чушки, лук, домати, яйце, сирене  newsm10
Виж целия пост
# 18
Печени чушки,сирене ,яйца,белени пресни доматки-без лук   chef
Виж целия пост
# 19
запържвам лука и чушките. по-често ползвам печени. след това натрошеното сирене да се поразтопи и заливам с доматено пюре. слагам чер пипер и го оставям малко да поври след което чуквам яйцата и бъркам докато се сгъсти. понякога слагам саламче или кренвирш наситно.
И аз така, но винаги с печени чушки го правя, със сурови има люспи и не ми се нрави Naughty
Виж целия пост
# 20
Сега е сезона на пресните зелени чушки и вместо печени,които ползвам през зимата,слагам сурови зелени,нарязани на кръгчета,добавям домати настъргани според количеството,яйца според порциите и накрая сирене.Подправките са по желание.Пресен магданоз много ходи.Забравих да кажа,че винаги слагам някакъв пушен колбас.С дебърцини става супер,нарязани на кръгчета.
Виж целия пост
# 21
Печени и нарязани чушки задушавам с масълце. Слагам обелените и нарязани домати и сиренето, позапържвам да се изпари течността от доматите и чуквам отгоре няколко яйца.

И аз така го правя, става много вкусно.
Виж целия пост
# 22
да ви пусна 2 варианта на арабския миш-маш
1ви вариант
1кг домати
3-4 глави лук
150-200 гр.кайма
нарязвате лука на по едро и го запържвате с каймата,след това прибавяте нарязаните домати и сол като заврът намаляте огъня и оставяте да се задушава на затворен капак
2ри вариант
домати,тикви4ки или патладжани,лук,кайма
приготвя се по горният на4ин
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия