Тибетска гъба

  • 133 412
  • 732
# 450
Момичета, колко време може да издържи без да сменя млакото кефирената гъба?
Много.....Аз имам е хладилника мляко с гъба на около месец......Днес прецедих млякото.....Малко е резливо,но не е вкиснало! Прецедих го измих гъбата и налях ново прясно мляко....А прецедения кефир е страхотен на вкус......иЗПИХ ПОЛОВИНАТА.....Другата половина върнах в хладилника.До утре ще се е сгъстил доста....Но ще си го хапна с кеф..... Crazy
Виж целия пост
# 451
Благодаря, maimun77
Виж целия пост
# 452
 Благодаря, Мастерче  bouquet
Виж целия пост
# 453
Здравейте ако мога да попитам някой от Добрич да има такава гъба че аз мойта я сварих без да искам. АКО има някой да ми даде да ми пише на gani@abv.bg Благодаря предварително .
Виж целия пост
# 454
Ако някой иска камбуча да ми пише на лични ще пратя.
Виж целия пост
# 455
Здравейте! Много бих искала да имам  и аз от кефирната гъба. Има ли някой от Бургас , който има за раздаване? rosizlati@abv.bg
Виж целия пост
# 456
снощи дадох на детето за първи път кефир. много му хареса, изяде около 10ина супени лъжици. обаче днес има пъпки по дупето и се чудя дали не е от кефира.  newsm78 на децата давате ли и по колко?
Виж целия пост
# 457
В Стара Загора или в Ямбол има ли някои, който си отглежда такава гъба, че и аз искам?
Виж целия пост
# 458
sisilinaв Ямбол има гъба за раздаване Simple Smile
Виж целия пост
# 459
С мъжа ми пием кефир вече 1 седмица , но досега разстройство не сме имали. Пием по ок. 200мл.
Виж целия пост
# 460
Колко време му трябва на млякото да се сгъсти като нашето кисело? При мен, 24 часа след като е прецедено, стои като рядък айрян.
Виж целия пост
# 461
И моят кефир става все като айрян. Даже не е и резлив много.
Виж целия пост
# 462
И моят кефир става все като айрян. Даже не е и резлив много.
Дръж малко повече гъбата в млякото.

Колко време му трябва на млякото да се сгъсти като нашето кисело? При мен, 24 часа след като е прецедено, стои като рядък айрян.

Ако прецедиш сутринта кефира,до вечерта се е сгъстил....Ако прецедиш вечерта - до сутринта е сгъстен.
Виж целия пост
# 463
а колко кефирена гъба трябва да има в 200мл мляко-аз държа около 2 с.л. гъба в 200мл мляко-така добре ли е  newsm78 .Вие по колко слагате ?
Виж целия пост
# 464
...
Колко време му трябва на млякото да се сгъсти като нашето кисело? При мен, 24 часа след като е прецедено, стои като рядък айрян.

Ако прецедиш сутринта кефира,до вечерта се е сгъстил....Ако прецедиш вечерта - до сутринта е сгъстен.

Не ще да се сгъстява, а съм го държала и повече.
Да не би гъбката да е малко - моята е около 2 супени лъжици, кисне в половин литър мляко.  Thinking

SVETLA BO, май трябва повече мляко. Лесно ли се подквасва при теб?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия