"Запечатвате" ли гювеча..?

  • 2 477
  • 29
# 15
само веднъж запечатах гювеча - с агнешко , но следващият път ме домързя и не го запечатах - стана като предишното - без разлика . така че не ми се играе да меся тесто , пък после и да го стържа  Mr. Green
Виж целия пост
# 16
Никога не съм запечатвала  Rolling Eyes

И аз така.  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 17
никога - от мързеливите съм
Виж целия пост
# 18
Само новогодишната капама - защото я оставям за през нощта и ме е страх да не се изпари водата и да изгори. Иначе ми се вижда много работа...
Виж целия пост
# 19
Никога не запечатвам  Laughing А за рецепти виж при слончетата долу, има няколко  Peace
Виж целия пост
# 20
Не съм запечатвала досега. Само веднъж на село боба, него го готвихме в печка на дърва.
Виж целия пост
# 21
Аз веднъж реших да "запечатам", защото така пишеше в рецептата. Но нали съм си мързел, го направих с фолио. Сигурно не е същият ефекта, но не ми се месеше специално за омазване на капака. Не знам дали се повлия манджата, но беше много вкусно.  Laughing
Виж целия пост
# 22
не запечатвам...така или иначе в гювеч всичко е вкусно  Grinning
Виж целия пост
# 23
Не запе4етвам и аз.
Виж целия пост
# 24
Сега се сещам смътно за един подочут разговор че има някаква тънкост при запечатването, иначе може да ти се спука капака?
Виж целия пост
# 25
Майка ми запечатва. Аз - не.
Виж целия пост
# 26
В голям гювеч правя само капама за коледа и не запечатвам.
Виж целия пост
# 27
Никога не съм "запечатвала" , когато готвя в гювеч.В него приготвям обикновено:банска капа ма,заек по кубински и всякакво месо + гювеч/домати,чушка,бамя,морков,целина.../
Виж целия пост
# 28
Не запечатвам. И мен ме мързи.  Но понякога слагам фолио и отгоре капака, за да се задуши по добре , но тесто нееее Naughty
Виж целия пост
# 29
Не съм опитвала , но ми звучи интересно ...... ще пробвам !!!
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия