Сухар от ръжено брашно?

  • 937
  • 8
Интересува ме може ли да правя попарата от ръжен сухар. А ето и неговия състав : пшенично брашно, едро смляно брашно 40% (пшеница и ръж), растителни мазнини, декстроза, мая, сол , малцово брашно. На фирма ELITE .Вашите мнения
Виж целия пост
# 1
Аз съм купувала такъв за супичката.
Виж целия пост
# 2
Разбира се, защо имаш притеснения?
Виж целия пост
# 3
Ами аз правя попарка точно от тези или на Голдис
Виж целия пост
# 4
И аз правя попара със сухари,без значение какви.
Виж целия пост
# 5
Попарата я правя само с пълнозърнести сухари. Мисля, че са по-полезни.
Виж целия пост
# 6
Попарата я правя само с пълнозърнести сухари. Мисля, че са по-полезни.
А на коя фирма са тези пълнозърнести сухари?
Виж целия пост
# 7
Голдис - водят ги ръжени, но съдържанието им е пшенично брашно, пълнозърнесто пшен. брашно 40 %, ръжено брашно 13%.
Виж целия пост
# 8
Голдис - водят ги ръжени, но съдържанието им е пшенично брашно, пълнозърнесто пшен. брашно 40 %, ръжено брашно 13%.
Много ти благодаря и на всички мами, които споделиха за сухарите   bouquet
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия