Вишнев пай

  • 22 088
  • 76
# 60
Направих го и с малини - отново стана чуден - леко киселичък.

Мисля занапред това да е основата ми за всички плодове пайове - скоро ще пробвам с кайсии и сини сливи.

Още веднъж благодаря на Тина-Рина за споделената рецепта  bouquet!
Виж целия пост
# 61
Много се радвам, че ви е харесал. Аз не съм пробвала с малини, ще опитам. Важното е да има сладко-кисел вкус.  Grinning
Виж целия пост
# 62
Днес   спретнах пая.Отдавна му се канех, но нали не съм замразила ни вишни, ни череши- все отлагах.
Обаче днес реших да рискувам и го направих със сладко от череши, на което махнах чорбата.Процедирах по същия начин, по който е описала Тина-Рина и стана разкошен.Вече даже е преполовен. Mr. Green
Ясно е, че другата година ще замразявам череши и вишни, защото предполагам, че с пресни плодове ще е много по-хубав.
Тина-Рина, благодаря за рецептата!   bouquet  bouquet
Виж целия пост
# 63
Днес претнах пая.Отдавна му се канех, но нали не съм замразила ни вишни, ни череши- все отлагах.

Става чудесен и със сини сливи.
Виж целия пост
# 64
Е-е-е-е-е, Labrex!
Пък после ми разправяй, че не палиш фитили... Laughing
Сега докато не го направя и със сини сливи няма да мирясам!
Виж целия пост
# 65
Е-е-е-е-е, Labrex!
Пък после ми разправяй, че не палиш фитили... Laughing
Сега докато не го направя и със сини сливи няма да мирясам!

 Embarassed Embarassed Embarassed
Дано ти хареса, режеш сливите на половинки и ги слагаш с отрязаната част нагоре. Вкъщи се котира! Grinning
Виж целия пост
# 66
И аз вчера го правих.Размразих 1 пак. вишни но ми се видяха малко и прибавих няколко зърна грозде-разполовени и почистени от семките.Сега си пия кафето и хапвам от пая.
Виж целия пост
# 67
Голямо благодарско за рецептата и от мен!!!
Понеже нямах вишни, го спретнах с ябълки и банани и пайчето вече отлежава на хладно Мноого е вкусно... тъкмо го опитах и бързам да се похваля с резултата newsm44...
Виж целия пост
# 68
Аз мисля тия дни да го пробвам с нектарини.
Мисля, че ще стане, но като опитам ще кажа със сигурност дали се получава или не.
Виж целия пост
# 69
  bouquet
Виж целия пост
# 70
Момичета, мнооого се радвам, че ви е харесал. И аз го правих в събота - отворих първото бурканче с вишни. Ще пробвам и със сини сливи.
Виж целия пост
# 71
имам въпрос:
колко гъсто става тестото? като кексово или по-гъсто?

вчера го направих. не ми стана. наду се, изпечен е равномерно отгоре и отдолу, но вътре е като суров. не е глетав.
пеках 40 минути на 180 С.

та реших, че моите чаши не са като вашите чаши. моля кажете колко гъсто трябва да е тестото... ooooh!
Виж целия пост
# 72
Тестото става малко по-гъсто от кексово.
Виж целия пост
# 73
Тестото става малко по-гъсто от кексово.

aми моето стана по-гъсто от кексово тесто, защо не се изпече - не разбирам Thinking
Виж целия пост
# 74
 newsm78 И аз. Да не би тавичката да е била с малък диаметър?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия