Варените гевреци!

  • 27 206
  • 61
# 30
Скоро, скоро,  Grinning сега втасват втория път, след малко ще ги мятам във врящата вода  Crazy
Виж целия пост
# 31
Някой можеше да ме предупреди, че е толкова сложно  Crossing Arms
Пека ги сега, но не се надявам на положителни резултати.  Tired Пущините втасаха добре, но като ги вдигнах да го пльосна във водата и те окончателно се обезформиха  Confused Преварих първата партида от две бройки, в резултат на което се разпаднаха.  Tired Добросъвестно реших да ги изцеждам на салфетки, за да се изсушат добре и бързо, и пущините залепнаха  Close  Докато ги отлепя и изчистя от хартиените навлеци, окончателно ги доразкъсах и замязаха на нищо.  Rolling Eyes Следващите варих по-малко и без салфета после и този проблем биде отстранен.  Simple Smile
Изобщо нямаше как да ги чакам да изплуват, защото те никога не потънаха  Tired
Пека сега едни неща, дето мязат повече на бели плужеци, пък да видим  Rolling Eyes
А пък на всичкото отгоре мъжът ми влезе в най-яростната ми атака над пущините и попита - това какво са? След отговорът ми, че са гевречета, попита не трябвало ли да имат дупка по средата, да са кръгли и да не са толкова тлъсти и странни? Изгоних го да се маха от къщата  Twisted Evil
Виж целия пост
# 32
Много образно си го описала Mr. Green
Дано поне вкуса на опечените неща да си струва  PraynigИначе-толкова усилия за нищо...
Виж целия пост
# 33
Някой можеше да ме предупреди, че е толкова сложно  Crossing Arms

ами при мен не беше толкова сложно. единствено се нервих при варенето, че се застъпват гевреците и че после ми заемат много място в тавата.
но при варене не са ми се разпадали. ти колко време ги вари?
следващият път ще ти е по - успешен Peace
Виж целия пост
# 34
Някой можеше да ме предупреди, че е толкова сложно  Crossing Arms

Пък на мен ми се сториха толкова лесни по рецептата на   ЕДЕЛВАЙС, че ако не бях заета, щях да се захвана с тях. Блонди, ти направо ме разби. Напиши поне на вкус как са.
Виж целия пост
# 35
Нищо не стана  Sad
Ето две снимки на безформени неща. Отвътре са прозрачни, глетави и жилави  Rolling Eyes Може би Еделвайс има право  Thinking

Виж целия пост
# 36
Пфу,да му се не знае...Ама отвън не изглеждат чак толкова зле,мани това,че са безформени,ако и отвътре се бяха изпекли,щеше да е друго.
Виж целия пост
# 37
Ами то варените гевреци по принцип са си жилави, аз затова си ги харесвам. Ако все още имаш мераци за гевреци, пробвай Pep-4o-вите, отзивите за тях са много добри.
Виж целия пост
# 38
Ами то варените гевреци по принцип са си жилави, аз затова си ги харесвам. Ако все още имаш мераци за гевреци, пробвай Pep-4o-вите, отзивите за тях са много добри.
Казах ви аз още в началото на темата за Pep-4о-вите гевреци, ама не слушате Wink
Виж целия пост
# 39
Ох, Блонди, смях се с глас на кулинарното ти разказ4е  Joy
Много образно го разказа.
А Гевреците не изглеждат много зле. Синът ми ме попита какви са тези смешни курабийки.  Wink
Виж целия пост
# 40
Бе то хич не е за смях, язък за старанието на момичето Sad
Като се знам как се ядосвам като се настроя да си забъркам нещо и то като не стане направо й съчувствам на Блонди  Hug
Наистина незнам защо не са ти се получили (предполагам, че по моята рецепта си ги правила). Аз веднъж ги направих (щото се уплаших колко много изядох Joy), спазих всичко точно и се получиха наистина страхотни. Като гледам картинката на твоите, изглеждат сякаш са втасали и после някак са се пресекли и спаружили. Не съм спец по тестените неща и нямам обяснение защо. Мисля, че просто трябва да пробваш пак Peace
Виж целия пост
# 41
Е, не се ядсовам, скоро няма да пробвам пак обаче  Crossing Arms Правих ги по твоята, да, с жива мая, но с 500гр брашно, че уж сме на диета. Втасаха, напраих ги, пак втасаха (ама не супер много, но стана едно такова шуплесто, леко сухо отгоре, а вътре лепкаво и много въздушно. Дали не прекалих с маята? Сложих половин пакчетче (21гр) на 500 брашно?  Thinking Във врящата вода се разпукаха и раздуха.
Хапнахме снощи, общо един тримата измъчихме, останалите тази сутрин ги изхвърлих  Sad
Виж целия пост
# 42
Жалко Блонди, и аз на теб се надявах да кажеш че лесно са станали Simple Smile
Виж целия пост
# 43
Аз често правя от хлебно тесто, но след като втасат , ги пускам във вряла вода - докато изплуват /за 15"/ и после веднага ги пека в загрята фурна.
Винаги стават хубави.

И ги правя малки, че ми е по-лесно да работя с тях.
Виж целия пост
# 44
Моите не потънаха, пускам ги и те веднага си стоят отгоре, даже половината над водата, та ги поливах с лъжицата и отгоре  Confused
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия