Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Нови детски площадки и стари проблеми - ПЛОВДИВ

  • 3 429
  • 27
Моля модераторите да не местят темата - трябва ми спешно инфо само за ПЛовдив.

Момичета, ще участваме във вторник сутрин с Ренци в предаване на Евроком - Пловдив, за новите детски площадки, които общината изгражда съвместно с представители на бизнеса.

Обаче ми е нужна спешно информация как стоят нещата с детските площадки във вашия район - най-близкото около вас място.

Има ли, няма ли, поддържат ли се, чисти ли са, мръсни ли са, как са катерушките - ако има такива.

Моля ви, пишете и адресите на тези площадки, или къде се намират.

Също пишете координати на пустеещи пространства, които биха могли да станат детски площадки.

Благодаря ви!

Виж целия пост
# 1
И не се ограничавайте само в детските площадки, а споделяйте всякакви проблеми, които са в ресора на кмета и общината.
Виж целия пост
# 2
Здравейте,радвам се,че ще участвате в такова предаване.Значи аз живея във военния квартал на Цариградско шосе,след Полиграфията.Няма нито една детска площадка,където да играят децата,а деца тук много.Има следи от пързалки и люлки,явно правени от военните преди 20 години сигурно,те се намират между блоковете и могат да станат чудесни детски площадки.Има детска градина в един от блоковете,срещу него има хубава градинка,но няма нищо за децата,освен една стара люлка.
Стискам ви палци и успех! Hug
Виж целия пост
# 3
Моли,аз там където ходя с дечурлигата вече немога да се оплача/оправиха площадките и в Градската градина и на Белите брези/..........обаче с тез комари ще ни уморят/не че от общината ги пускат,ама поне да пръскат/че 20лв дадох за репеленти...и пак сме целите нахапани.......И да си кажа пак за подлезите...и че от Кичука сме като хамали с това минаване през релсите/а и гледам количката нещо взе да сдава багажа от ежедневното минаване през тях/
Виж целия пост
# 4
В кв. "Смирненски" много добре са оформени озеленени квадратни градинки оградени от по 4 блока, но е много мръсно и не се коси редовно тревата, т.е. те са реално неизползваеми. Конкретно на ул. Дрян до поликлиниката, тези които се очаква да почистят си хапват и стоят на приказки с часове без да вършат каквато и да било работа. Смятам, че трябва да се контролират и да минават отвреме навреме хора от общинската охрана, тъй като пейките и беседките се ползват само от тези "работници" през деня и от наркомани привечер... Успех в предаването утре!
Виж целия пост
# 5
Детската площадка, направена от "Данон" срещу "Евмолпия" (на кръстовището на "Капитан Райчо" и "Аспарух") е без пързалка - счупена е от събиращите се вечер младежи. Пейки също почти не са останали заради тяхната агресия, въпреки че в непосредствена близост е базата на охранителна фирма "Брадърс Секюрити", в която денонощно има доста хора. Чешмичката е махната от години, но е оставена да стърчи необезопасена тръба, причина за доста разкървавени колена и носове. Освен това площадката не е оградена, редовно автомобили паркират до катерушката. 
Виж целия пост
# 6
Днес минах през градинката до Четвъртък пазара -тя ни е най-близо. Отскоро е ремонтирана детската площадка с помощта на известна фирма за месни продукти - всичко е ново, браво! Но докога ли  newsm78
Виж целия пост
# 7
В Гагарин няма една нормална детска площадка! На последна спирка на автобус № 16 е много мръсно, не се събира боклука от кошчетата, те са изпочупени, не се мете. На моите забележки към работниците от чистотата бива отвръщано, че това не било тяхно задължение, те отговаряли само за улицата!!! Безобразие! Други площадки реално няма / изпочупени са и мръсни, ако има някъде между блоковете/ Добра е детската площадка на кафе Анри, но там надвечер е толкова претъпкано, че реално децата само си пречат и не могат нормално да си играят! Така е и на площадката до Параклиса, поддържана е, но се събират много деца, просто тези двете са недостатъчни!!!
 Поздравления за инициативата!  bouquet
Виж целия пост
# 8
Аз да кажа за площадката между блоковете на ул. Бузлуджа , до бърза помощ! Благодарение на баща ми и съпруга ми е в що годе прилично положение - боядисана, ремонтирано и с пясък, обаче редовно се изтърсват циганите от близкия парк / тепето с влакчето/ сещате се какви са и какви боклуци и какво чудо след тях - да те е страх дете да пуснеш ! Да не говорим че няма кой да изобщо да окосои треволяците / камо ли да ги чисти/ ! А пак за смерненски - около нас почти не останаха зелени площи - застрояват с в момента с комплекси ! За детска  площадка - няма в карето - Лерин - Царевец, Христо Ботев - Пещерско шосе!
Виж целия пост
# 9
Момичета, благодаря ви за информацията.

Надявам се утре в предаването да мога да изчета дословно някои от постингите тук.

Предаването ще е на живо, в сутрешния блок на Евроком-Пловдив, някъде след 9.15 часа ще сме ние Laughing

Дано да има представител на общината, за да му дадем списъка, който вече съм подготвила.
Виж целия пост
# 10
Моля да не забравяте и нас,които живеем до "Каменица".Става дума за градинката между улиците"Тодор Влайков"и "Добри Войников" и "Богомил.Имам  и снимка,но незнам как да я кача.
Виж целия пост
# 11
Забравих да спомена,че от строежи и от коли е невъзможно преминаването по улица "Богомил"срещу Чака-Рака-та.А да пресечеш спокойно без произшествие кръстовището  на "22 карата" си е истински касмет.Мен лично ме удряха 2 пъти с коли,които завиват на ляв завой и неспират.За мен не ми пука,а ми мисля да децата ни!
Виж целия пост
# 12
УСПЕХ в начинанието!

В кв. Коматево няма нито една детска площадка!!!
Виж целия пост
# 13
Здравейте, момичета,

връщам се от предаването. Много добре мина, според мен, успяхме да кажем максимално нещата с Ренци. Дано има резултат.

Люба, цитирах те дословно, нали няма да искаш подкуп Laughing
Виж целия пост
# 14
Не,но искам официално обсъждане на проблемите и предаването на бяла покривка.......

А и резюме искам,/ако може веднага/,че ние в момента нямаме Евроком и неможах да ви гледам............пък ще почерпя,де Laughing
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия