За децата и алкохола при готвене

  • 5 892
  • 41
# 15
Слагам само бира или чаша, чаша и половина вино като пека пиле или месо. При термична обработка алкохола губи градуса си. Не мисля че е проблем. така готвя от край време, мисля че не е проблем за децата.
Виж целия пост
# 16
ха-ха, още някой да ми е цитирал тирамисуту. Аз пък взех, че се редактирах, случайна грешка беше, не търсен ефект. Ама така като го видях 5 пъти цитирано, ми е за урок, да чета преди да поствам  Grinning
Виж целия пост
# 17
Винен кебап хапва от около 2-годишен.
Бира при пе4ене съм слагала.
Естествено, и аз не бих дала сиропиран с алкохол сладкиш.
Виж целия пост
# 18
Вино и бира при приготвяне на готвено ядене с месо - да. Но в сиропирани сладкиши - не.
Виж целия пост
# 19
Да, макар че и 3г няма още. Единствено избягвам готвенето на такива храни, когато е болен и пие лекарства. Тогава е на много строг хранителен режим.
Виж целия пост
# 20
я па не готвЪ с алкохол  Crossing Arms
Но "пияни вишни" бих им дала да пробват.
Виж целия пост
# 21
я па не готвЪ с алкохол  Crossing Arms
Но "пияни вишни" бих им дала да пробват.

Щото са вкусниии Mr. Green
Виж целия пост
# 22
я па не готвЪ с алкохол  Crossing Arms
Но "пияни вишни" бих им дала да пробват.

Щото са вкусниии Mr. Green

Племенникът ми опита пияни вишни на около 2,5 години - поради нашата немарливост Embarassed
Радостно захапал шоколадовия бонбон, така го видях аз, влизайки в хола.
В следващия момент бонбона полетя с яд към пода, а милото мом4енце на леля беше направило адски погнусена физиономия.
Виж целия пост
# 23
Против съм. На мен от малка ми даваха алкохол. Към вкуса му се свиква и после по-лесно човек се приучава да пие.
Виж целия пост
# 24
Против съм. На мен от малка ми даваха алкохол. Към вкуса му се свиква и после по-лесно човек се приучава да пие.

Да бе! И сега к`во, пиянка ли си  newsm78
Виж целия пост
# 25
я па не готвЪ с алкохол  Crossing Arms


то и аз ат се замисля. алкохола е за пиене, не за готвене. само да го хабя за некви манджи.
Виж целия пост
# 26
Не съм чела другите, но алкохола при готвене губи градуса си, остава само аромата, така че няма никакъв проблем. Особено за дете над 6 г Simple Smile
Виж целия пост
# 27
готвя и давам, както са казали, не е вредно!ама пък е вкусно! ликьор в сладкиши слагам и крем шампанско в кифли сме давали, защото пък те го предпо4итат! бира също слагам ,ако успея да намеря истинска!
Виж целия пост
# 28
На сина ми не му харесва вкуса, когато има алкохол в някое ястие! Дори и съвсем малко да е, веднага го усеща и отказва да яде!
Май върл трезвеник си отглеждам Grinning
Виж целия пост
# 29
Е, че при топлинна обработка спиртът просто се изпарява и остава само ароматът от съответното питие - бира, вино или мастика.
Ние вкъщи имаме една страхотна яхнийка - картофи, скариди и мастичка.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия