Динени кори

  • 9 457
  • 24
# 15
Вдъхновихте ме и забърках това сладко(по първата рецепта).
Сложих ромова есенция.
На вкус...бива,но аз по принцип не обичам сладко.
Направих го заради прословутите "стъкълца"!
Така ли трябва да изглежда?

http://images19.snimka.bg/003700784-big.jpg
Виж целия пост
# 16
amrianka,страхотно се е получило!Аз не съм правила още,но се замислям да сваря една доза Rolling Eyes
Тъкмо имам налице кори.
Виж целия пост
# 17
"Стъкълцата" са страшно ефектни.
Никога досега не съм варила никакво сладко, но ще взема и аз да се пробвам - изглежда много интересно.
Виж целия пост
# 18
За първи път чувам за сладко от динени кори, но много ме заинтригувахте защото аз обичам да си хапвам всякакви сладка.  Wink Ще го пробвам
Виж целия пост
# 19
Интересно.
А има ли значение дали корите са от по-дебелите или по-тънки, абе накратко - има ли значение сорта на динята?
Виж целия пост
# 20
Обадих се да питам баба ми, че тя е правила преди време. Ставало от всяка диня, тя го правила от Мичуринки и Черни дини.
Виж целия пост
# 21
Заинтригувахте ме с това сладко- никога не бях  чувала за такова.....
Иначе за трушията- аз съм яла такава с дини( маика  слагаше в бидончетата  с трушия по някоя друга малка зелена  динка)- спомням си че първо те свършваха - значи са били хубави.Но това както казах беше  с малки зелени динки.....
Ще взема да спретна и аз едно сладко  Hug
Вили
Виж целия пост
# 22
Бих направила това, но нямам диня.



Ето го стъпка по стъпка.
Виж целия пост
# 23
Боже лабрекс,
 от къде  ги вземаш тези чудесии .... потресена съм,,, това е произведение на изкуството....
Вили
Виж целия пост
# 24
Боже лабрекс,
 от къде  ги вземаш тези чудесии .... потресена съм,,, това е произведение на изкуството....
Вили

От руски кулинарни форуми. Сложила съм линкове. А колко още неща имаааа................
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия