За млякото Данонино

  • 14 194
  • 111
# 105
е то от това , което сте писали излиза че си е много добре дори  и след като прочетох и съставките му .Благодаря ви на всички , сега поне имам представа за какво става въпрос.
Виж целия пост
# 106
Ха-ха, а не погледна ли надписа "Платено Съобщение"?
Виж целия пост
# 107
Прочетете малко повече информация и не вярвайте сляпо на етикетите... ако ви интересува де.
Виж целия пост
# 108
Прочетете малко повече информация и не вярвайте сляпо на етикетите... ако ви интересува де.
На етикетите към темата или на етикетите на млякото?
Извинявай за тъпият въпрос,но не схванах..

Виж целия пост
# 109
На етикетите към млякото има предвид Рени   Peace

Темата, ако вляза в нея в тази насока, относно етикетите и изобщо готовите храни, ще стане хипер необятна, спорна, трудна и оспорвана. Принципно съм съгласна с Рени, но има още много странични фактори и дадености, които, в живота в града, сред магазини и изобщо в 21 век е адски, адски трудно, да не кажа почти невъзможно, да пренебрегнеш и превъзмогнеш.  Confused
Виж целия пост
# 110
е то от това , което сте писали излиза че си е много добре дори  и след като прочетох и съставките му .Благодаря ви на всички , сега поне имам представа за какво става въпрос.
Фактът, че 80 процента от писалите в темата дават на децата си подобни на Данонино млекца, означава ли, че млякото е прекрасно? И въобще опитвали ли сте тези млекца? Направете опит, подквасете вкъщи мляко, добавете плод, извара, опитайте. Сравнете.
Вече все по-трудно ми става да опазя синът ми от някаква масова консумация на боклуци. Навред децата хапват зрънчовци, "данониновци", солети и т.н. И това, защото просто си приспиваме съвестта, успокоявайки се една друга, че  това е реалността. Става въпрос за бебета, все още е в наша власт да им определяме хранителния режим.
Виж целия пост
# 111
Аз го давам след като мина годинка и то рядко, сега вече по-често защото ги харесва. Сигурно не са толкова полезни и са пълни с консерванти, но кое не е в днешно време. Ако живееш в грда от къде да вземеш истинско мляко за да му подквасиш(аз на това коетого продават разни бабки по улиците не вярвам). А то данеби само в Данониното да има консерванти? Месата ги внасят от каде ли не и са натъпкани с консерванти и антибиотици, ама ги готвим всеки ден.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия