Каква марка пиле купувате?

  • 55 607
  • 214
# 90
само "Амета"-най доброто и качествено пилешко месо Peace
Подкрепям!  Peace
И аз купувам "Амета"  Peace
Виж целия пост
# 91
само "Амета"-най доброто и качествено пилешко месо Peace
Айде още един глас за "Амета"! Peace
Виж целия пост
# 92
"Амета" малко са се оляли с цената на бедрото 7 лв, извинете ама гърдите и пържолата са по 8 лв  #Cussing out #Crazy
Виж целия пост
# 93
На " Поултрипродъктс" и "Амета".
Виж целия пост
# 94
За мен марката е почти без значение, важното е пилето да НЕ е замразено, ползвам само охладено пилешко месо.
Виж целия пост
# 95
Наистина е най добре пилето да е охладено,а не замразено поне ще е някаква гаранция че е прясно.За мен най доброто пиле е "Лудогорско" и "Росо".
Виж целия пост
# 96
"Амета"
Виж целия пост
# 97
Наистина е най добре пилето да е охладено,а не замразено поне ще е някаква гаранция че е прясно.
И аз така мисля , но пък съм чувала че охладените ги обработват с някакви химикали за да издържат , дали е вярно това и каква е технологията при охлаждането някой знае ли?
 Друго , което ме дразни ,че няколко пилета вече ми се вмирисват в хладилника , а е в годност и съм го купила преди ден примерно #2gunfire Купувам обикновено от Пикадили и гледам годността да е поне 4-5 дена напред.
 По темата: харесвам DUK ( дразни ме останалата перушина , но са вкусни ) и Лудогорско пиле.
Виж целия пост
# 98
Охладено, независимо от марката.
Виж целия пост
# 99
Първо за DUC ... това е просто френска порода пилета ... гледана в БГ по същия начин като всичките останали пилета ... жълтия цвят идва от породата, видях нещо за ваксиниране на DUC ... ами всички пилета се ваксинират иначе ... проблем ... не оживяват много много ... храненето ами пак със смески, иначе оригиналната идея на DUC  е freerange или още свободно растящи ... е в БГ не е  така, така че извода е ваш. Домашното е жълто по съвсем други причини, замислете се колко време гледате едно домашно пиле, за справка тези по магазините са на около 40 дни (включително и DUC)

Относно охладеното пиле ... ами технологиите за замразяване са толкова напреднали, че лично аз препоръчвам замразено ... охладеното само ако сте сигурни, че наистина пилето е било през цялото време съхранявано и транспортирано на 4 градуса и по ниско. (но в БГ това няма как да се случи) дори хладилните витрини в магазина са по топли от порядъка на 6, 7, 8 (независимо че показват примерно 0 или +2) ... и от там идва проблема с трайноста на охладеното пилешко, лично мен охладеното ме притеснява при тези температури се развиват много от "приятните" нещица по пилето салмонела (има я във всяко пиле), листерия и какво ли още не ... а и не на последно място ... домашния хладилник гравитира и той около 7-8 градуса ... а за охладеното пиленце това съвсем не е добре.
Виж целия пост
# 100
Здравейте компания,
реших да ви кажа няколко думи по темата,че това ми е работата.
На пазара се предлага една и съща порода пилета гледана при еднакви условия заклана в два завода и пакетирана под N търговски марки.Заводите са Градус най големия в страната и Разград-Амета.

ДА ВИ Е СЛАДКО.
Виж целия пост
# 101
Последно взех на Пиле Росо бутчета и съм много доволна. Взимам различни марки, но само охладено. Избирам ги по външен вид общо взето.
Виж целия пост
# 102
Лудогорско пиле на Амета.
Виж целия пост
# 103
На пазара се предлага една и съща порода пилета гледана при еднакви условия заклана в два завода и пакетирана под N търговски марки.Заводите са Градус най големия в страната и Разград-Амета.
ДА ВИ Е СЛАДКО.
И птицекомбината в Добрич.
Виж целия пост
# 104
На пазара се предлага една и съща порода пилета гледана при еднакви условия заклана в два завода и пакетирана под N търговски марки.Заводите са Градус най големия в страната и Разград-Амета.
ДА ВИ Е СЛАДКО.
И птицекомбината в Добрич.
И в Монтана.  Whistling
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия