Какво с чорбаджийски чушки?

  • 8 712
  • 16
# 15
аз правя апетитка за зимата
Виж целия пост
# 16
1.Аз ги пукам на тиган , става  и  на котлон ако не е керамика
Защо, керамиката поврежда ли се? Аз си пека всякакви чушки на плочата, има си хас да я прецакам...
Иначе аз ги пека леко и слагам в буркан с оцет, олио, сол, чесън и магданоз. Държа ги в хладилника... не че се задържат много, де  Simple Smile
Дона,и аз преди така ги печах,но ми казаха,че керамиката се разваля.От тогава ги пека в тефлонов тиган,слагам го на котлона и като се загрее,пека чушките в него.Вкусът е същия,няма никаква разлика и си щадиш котлоните.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия