имате ли чушкопек?

  • 29 925
  • 43
# 15
 А това - чушката на керамичния плот ме изумява, наистина ли е пробвал някой?

Aз,веднъж! Stop Опушихме се порядъчно въпреки аспиратора.Майка ми е с керамичен плот и фурна с вентилатор..Та предложи ми жената да ги изпечем във фурната за по- бързо и чисто,ама аз магаре не та не.Полепна по плота-нали си пускат вода малко/мислех че Т на котлоните като са с реле няма да превключвам постоянно.. Confused/ После ми помогна да почистим де.. Outta Joint

Лалка какъв е този с двата отвора,как изглежда ? Rolling Eyes
Виж целия пост
# 16
нямам чушкопек, но комшиите ми редовно пекат на терасата и така миришеееееееее.... ние ги печем на село, при свеки и после ги замразявам във фризера и си вадя по малко  Rolling Eyes
Виж целия пост
# 17
Ако имате скара, пробвайте на нея. Аз така ги пека и стават за отрицателно време.
Виж целия пост
# 18
Пробвах това с вентилатора и фурната! Супеееер!  Hug Много по-лесно е от чушкопек, какъвто и нямам. До сега мама ми печеше и носеше в 1 буркан от време на време. Ама не си беше работа това!
Виж целия пост
# 19
моята фурна няма вентилатор, но ги пека в нея. обръщам ги. става много по-бързо, отколкото с чушкопек. не намирам разлика във вкуса.
Виж целия пост
# 20
От години не съм виждала да продават, аз ги пека на скарата във фурната, на вентилатор - чудни стават Peace
Виж целия пост
# 21
От години не съм виждала да продават,

Ти пък, има ги във всички по-големи магазини, в Билла със сигурност. Като дойде чушкено време и веднага пускат на промоции. Цитирам Билла, защото само там пазарувам, но не може примерно Хит да е по-назад. Чушкопеци да търсиш!  Laughing
Виж целия пост
# 22
От години не съм виждала да продават, аз ги пека на скарата във фурната, на вентилатор - чудни стават Peace

И аз-препоръчвам  да пробваш така  Peace
Виж целия пост
# 23
Аз пък нямам чушкопек и си ги пека на малката грил-скара стават същите на вкус  Mr. Green
Виж целия пост
# 24
Аз пък нямам чушкопек и си ги пека на малката грил-скара стават същите на вкус  Mr. Green

И аз така ги пека. Peace
Виж целия пост
# 25

На майка ми чушкопека е страхотен, отваря се отгоре и отдолу. Не си гориш ръцете да вадиш чушката с онази кука, а си отваряш и тя пада сама.
В къщи чушкопека ми е с кука, вечно имам скъсана чушка с нея, особено ако са по тежки. Сега вадя с една щипка, уж така ми е по-лесно.
Тези, които имате тройни чушкопеци - изпичат ли се добре от всички страни чушките? Нещо съм скептично настроена с тази ламарина по средата.  Thinking


Аз съм си взела една голяма дълга медицинска пинсета и с нея ги вадя без да ги скъсам и без да си горя ръцете.

В троен съм пробвала, но се налагаше да се въртят чушките, защото откъм ламарината остават недопечени, затова мисля, че единичния е по-добър, а и времето на изпичане с това въртене е почти същото.
Виж целия пост
# 26
Вени***,
изпекох чушките по твоя начин и станаха много добе. Спестих си доста време. Благодаря ти много за идеята  bouquet
Виж целия пост
# 27

Лалка какъв е този с двата отвора,как изглежда ? Rolling Eyes

Като единичния, само че е на високи крачета и отдолу има отвор. Като се изпече чушката, отваряш капака отдолу и чушката пада.
Виж целия пост
# 28
Вени***,
изпекох чушките по твоя начин и станаха много добе. Спестих си доста време. Благодаря ти много за идеята  bouquet

Радвам се, че съм била полезна  Peace
Виж целия пост
# 29
Чушките стават много вкусни на парти грила.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия