Рецепта за ореховки

  • 38 799
  • 43
# 15
Благодаря ти pep-4o.....сега се чудя кой да направя... Laughing Confused
Виж целия пост
# 16
 Rage tantrum Rage Rage smile3515 smile3516 af newsm29 ignore2Пробвах ореховките по рецептата на   Марински    и нищо не се получи....пекох ги, а тевзеха че станаха на баница- прегоряха.....Всичко заприлича на изгорели филийки.... Вече не мисля да ги правя по тази рецепта!!!!! Каде съм тръгнала и аз да правя ореховки без брашно....Само дето се ядосвах. Всичко замина в КАЗАНА.....ако искате снимки да отида да снимам


Повече нищо няма да правя, без преди това няколко човека да са изпитали рецептата, сама дето хабих захар и яйца, че и орехи и ток.......................при тази скъпотия.
Виж целия пост
# 17

Повече нищо няма да правя, без преди това няколко човека да са изпитали рецептата, сама дето хабих захар и яйца, че и орехи и ток.......................при тази скъпотия.

то вината не трябва винаги да се търси в другите.
може и готвачът да не е бил читав Wink
щом са прегорели, то не си ги пекла на подходяща температура.

и аз ги правя без брашно, но не варя сместта.
просто разбивам белтъците на твърд сняг със захарта, добавям внимателно орехите и после с лъжича на хартията за печене  Peace

Виж целия пост
# 18
Аз съм ги правила няколко пъти и стават чудесни. Това, че са изгорели няма абсолютно нищо общо с рецептата  Naughty
Виж целия пост
# 19
може и готвачът да не е бил читав Wink

Аз съм ги правила няколко пъти и стават чудесни. Това, че са изгорели няма абсолютно нищо общо с рецептата  Naughty

в случая ти не беше готвачът Grinning
а този дето се оплаква от рецептата ти Peace
Виж целия пост
# 20
Моята рецепта е абсолютно дословно същата като на Марински. Получават се точно като купешките ореховки. Много са вкусни, грешката не е в рецептата, гарантирам Peace
Виж целия пост
# 21
може и готвачът да не е бил читав Wink

Аз съм ги правила няколко пъти и стават чудесни. Това, че са изгорели няма абсолютно нищо общо с рецептата  Naughty

в случая ти не беше готвачът Grinning
а този дето се оплаква от рецептата ти Peace

Имах пред вид че мисля като теб, но наистина е прозвучало по друг начин  Embarassed
Поправям се   bouquet

Получават се точно като купешките ореховки.
Да, точно за това я харесвам толкова  Peace

Виж целия пост
# 22
И аз ги правя без брашно , като целувки само че с орехи , на около 80-100 градуса за около 2 часа . стават страхотни
Виж целия пост
# 23
По рецептата,която дадох също стават и са много вкусни.Никога не съм ги изхвърляла.
Виж целия пост
# 24
SlaDk0_i_SoLeNo, що не пробваш ореховки с брашно? Днес  направих две тави и само това хапвах цял ден. Лесно е и става голямо количество  Mr. Green.  Рецептата ми е от форума, ако те интересува - насреща съм
Виж целия пост
# 25

Получават се точно като купешките ореховки.
Да, точно за това я харесвам толкова  Peace


Ама затова не правяяяяяяя... Laughing Шегувам се. Фен съм на домашно приготвените неща, обичам да експериментирам, дори съм се навила за РД на половинката тирамису да правя за първи път, но специално ореховките ми се виждат пипкава работа , още повече ако сам трошиш и чистиш орехите, а не са готови. Единственият риск при купешките е, че можеш да си потрошиш зъб, намират се повечко от черупките, ама сега за едни зъби ли ще сме... hahaha
Виж целия пост
# 26
Ок, разбрах че в мен установихте грешка........... Но все пак другият път ще ги направя с брашно за всеки случай..........А иначе фурната ми беше на 200*....не съобразих да попитам на колко градуса се пекат, Марински....а за постинга ми вчера- бях много много много ядосана че не се получи нищооооооооооооооооооооооооо
Виж целия пост
# 27

Получават се точно като купешките ореховки.
Да, точно за това я харесвам толкова  Peace


Ама затова не правяяяяяяя... Laughing 

Да, но аз съм далечеее....  Sad  А на човек все му се иска точно това което го няма  Wink

а за постинга ми вчера- бях много много много ядосана че не се получи нищооооооооооооооооооооооооо

На всеки се случва  Confused Другият път ще стане  Peace
Виж целия пост
# 28
Момичета, помагайте. Направих ги по някаква сборна рецепта. Станаха идеални. С лъжичка ги слагах в тавата. Пекох до порозовяване в тави. Ама сега въпросът ми е кога се вадят от тавата. Изчаква се до пълното им изстиване ли? Че като ги извадих леко поомекнаха? Кога се втвърдяват?
Видът им е също като на купешките. После що кача снимки.
Виж целия пост
# 29
Аз ги вадя от печката , изчаквам 5 минути и ги отлепям от хартията за печене
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия