Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 10

  • 30 641
  • 301
# 255
щом е било студено не жали пудра захар и добавяй смело около 500 гр и ще стане  Peace
Виж целия пост
# 256
Извинявам се , че ви досаждам в темата с глупави въпроси, но този млечен марципан на Наталина вари ли се, или само се смесват продуктите  newsm78
Виж целия пост
# 257
Извинявам се , че ви досаждам в темата с глупави въпроси, но този млечен марципан на Наталина вари ли се, или само се смесват продуктите  newsm78
не не се вари само се смесват продуктите до получаване на меко еластично тесто
Виж целия пост
# 258
Благодаря още веднъж   bouquet, ще си направя малка дозичка за проба.
Виж целия пост
# 259
Mila84, благодаря за отговора  bouquet

Отново имам въпросче/та Embarassed
Колко време марципана може да седи в хладилника? Става въпрос за млечния. И може ли да е с наполовина сухо мляко, наполовина захар. А лимон може ли да добавя? newsm78 Нещо средно между руската мастика и млечния марципан да стане. Благодаря предварително  bouquet
Виж целия пост
# 260
4U, марципана може да стои в хладилник в торбичка добре обвит от 4до 6 седмици .
На другият ти въпрос едва ли някой ще може да отговори ,това може само да се пробва и да се разбере дали да се получи , ако ти се рискуват продуктите и имаш време за експерименти ще чакаме отзиви от теб  Wink
Виж целия пост
# 261


Eто и моят първи опит с трансфер. Вътре е пай от половинка кисело мляко и сметана, сложих и 1 банан, отгоре добавих платка:
2 яйца
2 с.л. захар
1 ч.л. ванилия
1/4 ч.ч  брашно
2 с.л. нишесте
И покрих с малко маслен крем, за да наложа трансфера. Дано комбинацията да е сполучлива, защото ще го нося на едно гости.
Виж целия пост
# 262
Аталанта, много сладка пеперудка!!!
Я кажи сега какъв тукашен шоколад ползва, че се каня от сума време и аз на тези трансфери и все не се решавам Simple Smile
Виж целия пост
# 263
Tandoori, най-сполучливи за случая се оказаха чоклит чипс. Аз не ги обичам, но за трансфера са идеални. Цветното е с маслен крем, по-лесно ми е от онези бели фондани, които се топят и ползваш за украса.
Виж целия пост
# 264
http://velina.mylivepage.com/image/804/11335_528440103_2bda2888e5.jpg
момичета това са кукленски торти,направени са от фимо
но са като истински
Виж целия пост
# 265
От това, което видях, много са хубави куклите. Наистина са като истински.
Виж целия пост
# 266
а тортите newsm10
Виж целия пост
# 267
здравейте мами!моля за помощ!дъщеря ми има рожден ден може ли някои да ми каже как да и направя торта барби!благодаря ви предварително! newsm17 newsm17 Praynig
Виж целия пост
# 268
здравейте мами!моля за помощ!дъщеря ми има рожден ден може ли някои да ми каже как да и направя торта барби!благодаря ви предварително! newsm17 newsm17 Praynig
най лесният вариант е да направиш шоколадовата торта на Лео с рулата и да сложиш тялото на куклата и да украсиш с марципан Варна или млечен марципан  Hug
Ако се върнеш назад по темите и почетеш ще намериш много торти барби които са провили момичетата и много сайтове само с Барбита  Laughing
Виж целия пост
# 269
Я майсторките да ми кажат ,има ли нещо такова като по здравословна торта и има ли то почва във тортоправенето  newsm78

Искам да правя торти но не искам да се блъскаме с много сладко ,повечко плодове да има вътре -дайте линкове с подобри рецепти !
 
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия