Как правите палачинки на фурна?

  • 7 763
  • 27
# 15
А ако се изпече върху хартия за печене, добре намаслена и поръсена с брашно ,и после, с помощта на хартията да се навие, докато е топла? Thinking
Аз така пека  пандишпаненото руло.
Виж целия пост
# 16
В тази рецепта не се ли слага бакпулвер или сода?  newsm78
Виж целия пост
# 17
L е о, аз с такова количество правя 4 палачинки. Не ти ли става глетава палачинката толкова дебела, а и покриваш с кърпа  Thinking?
Виж целия пост
# 18
Аз разделих сместа на 2. Ще го правя 2 пъти.., дано поне една от двете да стане.  Twisted Evil
Виж целия пост
# 19
В тази рецепта не се ли слага бакпулвер или сода?  newsm78

Не се слага, а и не ти трябва ще се надуе от яйцата Peace
Виж целия пост
# 20
L е о, аз с такова количество правя 4 палачинки. Не ти ли става глетава палачинката толкова дебела, а и покриваш с кърпа  Thinking?

Правила съм я само два пъти и исках да е като руло, не очаквах да стане толкова дебела, но не беше глетава, може би по-дълго съм я пекла  newsm78 Вече не помня колко време ,беше преди една година ooooh!А я покрих,за да поомекна,че ме беше страх ткава дебела да не се нацепи Thinking Затова писах да се раздели сместа, ако искате тънко. Simple Smile
А колко такива съм изстъргвала преди това докато намеря точната рецепта ooooh!  Joy
Виж целия пост
# 21
Едната е готова и е навита, сега съм завила 2-рата. На вкус не знам още, до утре няма да се пипа, докато не дойдат гостите. Благодаря за идеите, много ми помогнахте. А на Leo благодаря за рецептата.   bouquet
Виж целия пост
# 22
Може ли снимка.И аз искам да направя такова палачинково руло, но накрая пак хващам тигана.
Виж целия пост
# 23
Може ли снимка.И аз искам да направя такова палачинково руло, но накрая пак хващам тигана.

Ето снимка на рулото на LEO

Само дето на мен 1 буркан шипков мармалад не ми стигна.
Виж целия пост
# 24
Абе на мен едното руло ми стана по дебело и много грозно се нацепи, защо се получи така. На ЛЕО е по дебело, а не е нацепено? newsm78 Нещо сбърках ли?  newsm78 Хем не съм го навила много стегнато.  Close Че не мога да го прикрия и с пудра захар, ще трябва да купя сметана, колкото и да е вредна да скрия дефекта.  Close Абе Лео ти и отгоре ли си сложила ли си мармалад?
Виж целия пост
# 25
Close Абе Лео ти и отгоре ли си сложила ли си мармалад? [/b]

Нямам нищо отгоре Rolling Eyes ,но и мойто е леко цепнато  Wink
Казвам ви , че тия палачинки са много вкусни, ама
са ми трудни на догаждане ooooh! Никога не ми стават еднакви  Grinning
Виж целия пост
# 26
Чудесно изглежда!Ще направя едното със солена плънка, а другото с някакво сладко.Миналото лято се бях поувлякла в правенето на сладка.
Виж целия пост
# 27
Close Абе Лео ти и отгоре ли си сложила ли си мармалад? [/b]

Нямам нищо отгоре Rolling Eyes ,но и мойто е леко цепнато  Wink
Казвам ви , че тия палачинки са много вкусни, ама
са ми трудни на догаждане ooooh! Никога не ми стават еднакви  Grinning

Защото е много добре препечено. Обикновена фурна ли ползваш? Не с топъл въздух? Моята фурна има функция за торти и аз на нея я сложих (нали уж блатовете са тънки) хич не се зачерви обаче.   newsm78
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия