Реване?!?още нещо спешно

  • 929
  • 7
Само веднъж съм правила реване и стана много вкусно,но беше преди доста време.Помня че беше с мляко,а не с вода.Кажете ми рецепти с пр. мляко,които изполвате и разбира се харесвате.Но темата беше повече,за след като е готово.То си става само някаква питка сиурпирана.Дайте  идеи за украса,ако може да са със снимки,понеже иначе незнам дали ще разбера как става.Благодаря предварително
Виж целия пост
# 1
РЕВАНЕ
Виж целия пост
# 2
Продукти:
6 яйца
1 1/2 чаени чаши захар
2 чаени чаши брашно
1 бакпулвер
1 л. прясно мляко
2 ванилии

Яйцата се разбиват до побеляване с 1 ч. ч. захар.Прибавя се брашното, в което е размесен бакпулверът.Сместа се разбърква внимателно и се изсипва в намазана с мазнина и поръсена с брашно тава.Пече се в умерено силна фурна.След като изстине се нарязва.
Към свареното мляко се прибавя 1/2 ч. ч. захар и ванилиите.Оставя се на огъня още 2-3 минути, за да се разтопи захарта.Напълно изстиналото реване се залива с поохладеното мляко.
Да ви е сладко!
 
Виж целия пост
# 3
Благодаря току що го направих.Сега само да попитам колко време да го пека?
Виж целия пост
# 4
Ако е по моята рецепта 30-40мин. на 170-180 градуса.
Ако е по другата, т.е. само с брашно, това е пандишпаново тесто и би трябвало да е готово за около 30мин.
Виж целия пост
# 5
мерси много,ще видим какво ще стане Simple Smile
Виж целия пост
# 6
Ето и моята руцепта за реване...
Реване
Необходими продукти:
6 яйца
6с.л. захар
6с.л. брашно
0.500мл прясно мляко
Приготвяне: Яйцата, захарта и брашното се разбъркват до получаването на гъста еднородна смес. Тази смес се слага в намазнена и набрашнина тавичка и се пече в предварително загрята на 180* фурна. След като се опече се сиропирва с предварително свареното и осладено прясно мляко. Приятен апетит.
Виж целия пост
# 7
искам да благодаря на всички,които ми помогнаха.Направих го стана много вкусно,отгоре го поръсих и с кокосови стрърготини Simple Smile
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия