Пълнен Крем карамел

  • 31 734
  • 193
# 150
ami i az iskam da go napravia ama neznam dali hte moga da se spravia malko mi se vijda trudno kato go obirna dali hte se otlepi ot formata a?

Ако формата ти е тефлонова, няма начин да не се отлепи. А и дори да не е - карамелът на дъното се разтопява и прави течен незалепващ слой. Пък и на водна баня няма как да ти загори и залепне  Peace Ако искаш изчакай да поизстине и да се стегне, преди да обръщаш /макар че аз хич не го чаках ми направо си го метнах  в чинията  Mr. Green/
Виж целия пост
# 151
Ето го и моят крем карамел:

 

Мнооого вкусен. Peace
Виж целия пост
# 152
И аз съм го правила.Наистина става страхотно  Simple Smile
Виж целия пост
# 153
Два пъти го правя,но не ми се получава така както очаквх Rolling EyesНякакси крема почти изцяло попива в кроасаните,а и те стават леко като глетави.Може би аз бъркам нещо,а може и просто това да не е нашия десерт.
Виж целия пост
# 154
Ето го и моя крем карамел:

Стана супер вкусно, благодаря за рецептата Hug Hug Hug
Проблема при мен беше че го направих в форма с свалящо се дъно Embarassed и половината течност изтече извън формата (те и формите ми вече са стари и малко изкривени), но това не му попречи на вкуса, само дето е малко нисичък Confused
Виж целия пост
# 155
Два пъти го правя,но не ми се получава така както очаквх Rolling EyesНякакси крема почти изцяло попива в кроасаните,а и те стават леко като глетави.Може би аз бъркам нещо,а може и просто това да не е нашия десерт.
Опитай да ги изсушиш предварително тогава.  Peace
Виж целия пост
# 156
Два пъти го правя,но не ми се получава така както очаквх Rolling EyesНякакси крема почти изцяло попива в кроасаните,а и те стават леко като глетави.Може би аз бъркам нещо,а може и просто това да не е нашия десерт.

Ако спазиш пропорциите ,които съм дала няма как да не се получи.


Два пъти го правя,но не ми се получава така както очаквх Rolling EyesНякакси крема почти изцяло попива в кроасаните,а и те стават леко като глетави.Може би аз бъркам нещо,а може и просто това да не е нашия десерт.
Опитай да ги изсушиш предварително тогава.  Peace

Не виждам смисъл да го прави.
Виж целия пост
# 157
тази рецепта е страхотна и ние я правин у дома
може като залеете със сместа да поставите отгоре и  няколко лъжички сладко някакво и орехи натрошени... става добре..
аз преди малко я направих и не сложих за да разнообразя и да видя как става
Виж целия пост
# 158
Ето го моя крем карамел -





И понеже никой у дома не обича крем карамел все тая с кроасани или не си го изядох сама  Laughing
Виж целия пост
# 159
Здравейте, вече направих крем карамела, но в чашки и наистина стана страхотен, но имаше лек проблем. Карамела си остана втвърден на дъното на чашките, а не се разтопи. Бихте ли  ми казали къде бъркам??? Правих го на водна баня, точно както е описано.
Виж целия пост
# 160
MAlena не знам какво да кажа,защото никога не съм правила с кроасаните в чашки.Идея нямам как стоят нещата,надявам се някой друг да ти даде съвет.


Dupence поне си хапнала добре. Laughing
Виж целия пост
# 161
Slav4e_Av4e, добре си хапнах  Laughing Laughing Laughing и на килца си пролича  Laughing Laughing Laughing

MAlena, при мен е оставал втвърден карамела само ако съм прекалила с него и съм сложила повече отколкото трябва. Не знам каква може да е причината ако не е това?! Някой друг ако има идеи да сподели. Чувала съм и други момичета да се оплакват, че им остава твърд карамела след изпичане.
Виж целия пост
# 162
Благодаря, че се отзовахте толкова бързо, все пак съм решила да пробвам докато стане.Да кажа, че карамела го правих отделно и го изсипах в чашките, след това залепих по едно малко кроасанче и залях със сместа. Може би  там сбърках, че го правих отделно newsm78 newsm78 newsm78, но не съм сигурна...Сега съм решила  да го правя във форма както е в оригиналната рецепта, дано се получи..
Виж целия пост
# 163
И аз го разтапям отделно.  newsm78
Виж целия пост
# 164
Карамелчето си се прави отделно и така се залива съдът.Правилно си го направила.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия