имам пресен джоджен от село , какво да сготвя с него?

  • 4 052
  • 19
# 15
        Рибена супа

1 1/2 л. вода
700г риба
1 среден лук (пресен 3-4 стръка)
3-4 клонки джоджен
1ч.л. девисил
сол на вкус
2 с.л. грис
(1с.л. олио, ако рибата е постна)
черен пипер

за застройката:
1 яйце
1с.л. оцет
щ. сол
1с.л. вода

Грис+вода+джоджен+девисил+лук - врят, докато омекне лука и заври водата. След това се добавя рагуто и ври 8-10 мин. докато се свари, вади се и се обезкостява. Застройва се. Изчистената риба се добавя в супата. Подправя се на вкус.


Това е, МАЙКА дано я харесате!! Рецептата е гръцка   bouquet
Виж целия пост
# 16
Агнешко печено на тава, боб чорба, пиле с ориз на тава.
Peace
Виж целия пост
# 17
Салата Табуле можеш да си направиш, откога се каня и аз, но не мога да си намеря пресен джоджен  Wink
Виж целия пост
# 18
Салата Табуле можеш да си направиш, откога се каня и аз, но не мога да си намеря пресен джоджен  Wink

миналата събота си купих от една баба на женския пазар страхотен джоджен.
BTW използва се доста и в мохито  hahaha
Виж целия пост
# 19
Табуле не се ли прави с пресен магданоз?!  bouquet
Досега с джоджен не съм яла.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия