В каква мазнина пържете?

  • 10 090
  • 83
# 15
в смес от олио и зехтин, за да не прегаря зехтина, но не пържа, задушавам под капак  Peace
Виж целия пост
# 16
Рапично олио, мисля че така се превежда.
Живея в чужбина.
Тук слънчогледовото не е популярно.
Виж целия пост
# 17
Пържа само в олио, зехтина го ползвам само за салати
И аз така.
Виж целия пост
# 18
Пържа само в олио, зехтина го ползвам само за салати
И аз така.
В палмова мазнина / на белла / - само картофи , всичко друго с олио
Виж целия пост
# 19
В тиган - с олио. Зехтинът (студената преса) не се подлага на топлинна обработка. Има зехтин за пържене, ама не го купуваме. Иначе за фритюрника ползвам течна мазнина за фритюрник с нам си кви си диетични и здравословни (дрън-дрън  Crazy) добавки.
Виж целия пост
# 20
Във олио пържа само, и на мен палмовата мазнина не ми допада, поменя ми вкуса.
А най-вкусните картофки са пържени в мас, като деца само така карахме да ни прави майка ми, ядат се топли и не са особено диетични Crazy, но са невероятни Laughing
Виж целия пост
# 21
в олио,за някои манджи добавям маргарин или масло
никога не съм пържила със зехтин
царевично и рапично олио не съм и виждала как изглежда...
Виж целия пост
# 22
това за свинската мас и аз съм го чувала,че стават разкошни картофи и яйца,като малка май съм яла,ама не помня как беше
Виж целия пост
# 23
Готвя само със слънчогледово олио.
За някои ястия използвам и масло.
Виж целия пост
# 24
Пържа само в олио, зехтина го ползвам само за салати

 Peace
Виж целия пост
# 25
И аз пържа само в слънчогледово олио, мислех за фритюрника да пробвам фритюрна мазнина, но след като прочетох какво сте писали мисля да се откажа  newsm78

Иначе за салатките ползвам зехтин  Grinning
Виж целия пост
# 26
Палмолина-за фритюрник само,много по-безвредна е.Използва се за фритюрник при многократно пържене в една и съща мазнина,не прегаря,не почернява.

Не се заблуждавайте от рекламите, работила съм няколко години в предприятие, което произвежда палмолина и други масла. Палмолината не е безвредна изобщо - само ако знаете каква технологията, с която с която течното масло се превръща в твърдо  Sick. По същата причина маргарина също не е за препоръчване! С чиста съвест мога да кажа, че много по-безвредно е да пържите в мас, от колкото в изкуствено създадените мазнини на растителна основа! Моя съвет е да си ползвате растително масло: течно! Heart Eyes
Виж целия пост
# 27
Ползвам олио за пържене и зехтин за салати !
Не си падам по бланшираните картофи още по -малко по палмовото масло за пържене !
Няма нищо по хубаво от това да си обелиш картофчето и да си го изпържиш в прясна мазнина !
Виж целия пост
# 28
Пържа само в олио, зехтина го ползвам само за салати

И аз Peace
Виж целия пост
# 29
Само в олио пържа  Peace
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия