Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Детска градина - жк. Дружба

  • 78 670
  • 384
# 30
Искам да ти помогна, но нищо не знам. По-скоро потърси мнения от майки, чиито деца вече посещават съответните заведения. Пусни търсачка, намери ги, пиши им лични, защото иначе може и да не се появят да пишат в темата. Или пък на място в градината. По-логично е те да ти обяснят всичко, което те е интересува. Аз не знам нищо за никъде, не съм правила проучване, просто наредих всички в района, предвид с кризата с градините се радвам да влезе изобщо някъде. И очевидно почвам питането след това, според класирането. Имаш 2 седмици за проучване. През това време ще споделя, каквото науча аз, но аз по принцип съм за Звездичка и Андерсен, защото децата на всички познати са там, доволни са и това ми стига, да знам, че са готини леличките и се държат добре с децата. Имена не знам, не ми е трябвало.

Изпратено ми е писмо, след като сме класирани, предполагам и на вас, където пише, че мястото се пази до второ класиране, цитирам:

"Ако не се запишете след първото класиране, мястото Ви ще бъде запазено за второ класиране, в което ще участват и кандидатурите с по-високите Ви желания. Ако не се запишете и след второто класиране, кандидатурите Ви ще бъдат деактивирани."

Значи, ако не се запиша сега, на второ ако не вляза никъде, няма да изгърмя, правилно ли го разбирам?
Виж целия пост
# 31
И мен това ме интересува.
А тази 108 има и филиал към нея.За него някой нещо да каже?
Виж целия пост
# 32
Моето дете беше в яслата на 13-Калинка.Много съм доволна.Не сме имали никакви проблеми.Детето си ходеше с голямо удоволствие.Тогава бяха три яслените групи.Аз имам мнение само за нашата.Не знам в другите как е било.
Виж целия пост
# 33
Пусни търсачка, намери ги, пиши им лични, защото иначе може и да не се появят да пишат в темата.
Да, точно това съм направила, благодаря ти!  Hug

Значи, ако не се запиша сега, на второ ако не вляза никъде, няма да изгърмя, правилно ли го разбирам?

Ако не се запишеш сега, желанието в градината се пази до второ класиране, т.е. имаш 2+2 седмици да решиш дали ще го запишеш. До тогава обаче, ако не се запишеш - отпадаш от класирането - аз така го разбирам.
Моля, ако греша, някой да ме поправи...

А тази 108 има и филиал към нея.За него някой нещо да каже?
И аз за него се интересувам и питах по-горе...
Дано някой да с е включи  Praynig

Misty и ZLATO , моля ви, ако разберете нещо да пишете тук, или пък на лични  Praynig
Виж целия пост
# 34
За тези градини за които питате нищо не мога да кажа, но ако някои се интересува синът ми посещаваше 36 ОДЗ от яслата та до края - свърши онзи ден.
Доволна съм, особенно от детската и госпожите. Няма екстри като басейн, но имаше добро отношение към децата.
Виж целия пост
# 35
Честит празник и от мен на всички дечковци, да са здрави и щастливи!

някой беше писал дали да чака за 85ОДЗ?
двете градини 77 и 85ОДЗ тук в Дружба 2 са хубави, по мнения на майки чиито дечица ги посещават
адски малко места имат и са пълни, така че ако са ви приели и живеете наблизо, не го мислете много
в Дружба 2 има много деца, и непрекъснато се появяват нови и нови бебчета, местата са кът... като гледам за ясла са приети само дечица с предимство
а според плана за увеличаване на бройките и градините , в Дружба 2 не е предвидено такова
Виж целия пост
# 36
Племенницата ми беше в 108-ма градина в Дружба. Ще запиша и малкия там. Базата ми харесва, но за госпожите нямам никаква представа. Групите обаче са доста големи. Ние сме приети по първо желание и другите кандидатури автоматично отпаднаха.
За филиала съм чувала, че също  е добър и групите са по-малки.
За Калинка и Звездичка нищо не знам. Даже не знам къде се намират.
Виж целия пост
# 37
Големия ми син,а сега и малкия посещава 88 ОДЗ.Много съм доволна.Имат басейн,футбол,худ.гимнастика,нар.танци,модерни танци,балет,английски и не знам още какво.Марти ходи на плуване и е много доволен.
Виж целия пост
# 38
77 ОДЗ в Дружба 2 е много добра ДГ, по общо "квартално мнение" Laughing. Лични впечатления нямам, освен че е много трудно да те приемат. Голямата ми дъщеря посещаваше 85 ОДЗ, но преди 3 години. Не съм доволна, база нямаха никаква, отношението към децата пряко зависеше от"спонсорството" на родителите, но основната причина да я махна оттам беше, че нонстоп имаше болни деца в групата. Сега ще кандидатстваме в 77-ма, за по-сигурно вече сме приятелки с готвачката им Wink.
Успех в избора! Hug
Виж целия пост
# 39

Ради, благодаря!   bouquet
А ти в централата ли ще записваш детенце?
За групите - останах с впечатлението, че всички са с по 25 дечица  Thinking
Пишеш, че във филиала са по-малко, така ли?ХИПП и GeoNadin, благодаря ви за информацията   bouquet   bouquet
Виж целия пост
# 40
nicho, имаш ли впечатления за 108 ЦДГ "Детско царство" в Дружба 1?
Виж целия пост
# 41
Слях темите.
Виж целия пост
# 42
Аз в Детско Царство не можах да кандидатствам, не разбрах защо.
На мен Андерсен ми е първо желание, не съм чувала оплаквания.
Аз мислех да продължа към Детски Рай, но 5 жени си   о т п и с а л и   децата (при тая липса на градини!!!) и нещо се разубедих... От яслата де, иначе градината не била зле и вече не знам какво да мисля.

Е как така никой дори не е подавал в тази Калинка, защо? Какво не й е наред, аз се учудих, че от вх. номер 55 изведнъж Прас! от раз сме вътре?! Много криминално, нещо ме съмнява тая Калинка, вие защо не сте подавали в нея?

Виж целия пост
# 43
Ние сме приети в 4-то ОДЗ-1яслена група и сме втори на опашката за 13-ОДЗ.13-ОДЗ ми е много близко и се чудя дали да чакам 2 класиране??Мненията които успях да събера за 2-те ОДЗ-са 50/50,но май от 4-то майките са по-доволни .Много ще се радвам ако се включат повече майчета и изкажат мнения. Hug
Виж целия пост
# 44
Момичета,градината "Детски рай"е хубава.Големия ми син бе там,а сега и малкия.Има си всичко и не виждам,защо са се отписали някой майки.Аз съм много доволна.Малкия ходи на плуване има и други занимания.
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия