Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 14

  • 43 401
  • 296
# 75
Сега разгледах една футболна топка  ooooh!
Май се целя много на високо  #Crazy
Благодаря момичета   bouquet
Аз ще помисля още малко, че започвам да се съмнявам, че ще се справя  Embarassed
Виж целия пост
# 76
не се отказвай - и аз с нея започнах. Вече си мисля, че трябва пак да взема да направя, че "дефектите" дето ми бодат очите (на моята), не мога да ги търпя. Но нали тогава ми беше за пръв път - гордост си ми е.
Виж целия пост
# 77
Момичета,искам съвет за тортата кукла барби-като направя тортата в купа и я обърна  точно как става забиването на куклата,аз мислех да бъде без краката но видях на една снимка ,че е с крака
http://www.kuharka.ru/viewtopic.php?t=2708&highlight=%E1%E0%F0%E1%E8   ето как се прави барби 
Виж целия пост
# 78
Намерих каквото търсех,благодаря  bouquet
Виж целия пост
# 79
Ще правя торта и мисля да опитам с млечен марципан. Искам да ви попитам вие какво сухо мляко ползвате. Виждала съм Нидо да го продават за сладки. А става ли и с бебешко? Или си има по-хубаво за тези работи?
Виж целия пост
# 80
ех, че хубав линк... благодаря ти! Моята щерка би се прехласнала по това: http://www.kuharka.ru/_gallery/img/1165015018_3.jpg. Също много ми хареса израза "глаза боятся, руки делают" - идеален е за вдъхновение Simple Smile аз например изобщо не знаех, че има начин да не се получи марципана, и го направих. Ако бях прочела как някой не се е справил, можеше и да се откажа.
barcela Не бях се сещала за кули от вафлена кофичка. Жестоко е !  bouquet  chef
Подсетихте ме за една от нашите тортички, но нямам снимка - изглежда по същия начин - крепост/замък с вафлени кули, но се прави от сладолед и се украсява с готови бонбони. Наскоро се наложи набързо да спретна нещо за една приятелка, голяма фенка на сладоледа. И тъй като нямаше откъде да намеря вафлени кофички, купих 2 сладоледа във фунийкии ги забих в основната маса. Само оформянето е трудно, че бързо се разтапя, трябва да е добре замразен. Идеята е от "Готварска книга за принцеси" на Дисни.
Виж целия пост
# 81
И аз от този сайт взех идеята за дупка в тортата. Но реших че тортата с рула на лео е цялата почти само крем и трудно ще я издълбая, затова си измислих варианта предварително да оставя дупка в тортата. Ако правиш с такива дебели блатове, можеш предварително да ги разрежеш на по-тънки и да ги слепиш с крем, да ги сиропираш.... Имай пред вид че американските торти са почти само блат - тези дебелите, повече приличат на сладкиш, рядко имат крем, само за слепване на отделни детайли. Нищо че е руски форума, картинката е от американски сайт (доколкото си спомням).
Виж целия пост
# 82
Ще правя торта и мисля да опитам с млечен марципан. Искам да ви попитам вие какво сухо мляко ползвате. Виждала съм Нидо да го продават за сладки. А става ли и с бебешко? Или си има по-хубаво за тези работи?
Аз го правих точно с Nido на Нестле, то друго и нямаше в магазина  Grinning.
Не съм сигурна дали е удачно да се прави с адаптирано мляко, на мен лично АМ ми нагарча, а и то е по-скъпо  Peace.
Виж целия пост
# 83
Момичета, ето я тортата влак. По близък план нямам, ако ми изпратят, ще ви покажа колко е сполучлив рисувания млечен марципан, за да не замесвате с боя. След двудневна борба това е резултатът:
http://images.medunkabg.multiply.com/image/3/photos/16/600x600/1 … Vr3KPkwxDb0dxxY2w
Толкова се измъчих, че сега не искам да видя торта поне месец...

Виж целия пост
# 84
Страхотно е станало! И честит рожденик - много здраве и късмет!
Виж целия пост
# 85
Момичета, ето я тортата влак. По близък план нямам, ако ми изпратят, ще ви покажа колко е сполучлив рисувания млечен марципан, за да не замесвате с боя. След двудневна борба това е резултатът:
http://images.medunkabg.multiply.com/image/3/photos/16/600x600/1 … Vr3KPkwxDb0dxxY2w
Толкова се измъчих, че сега не искам да видя торта поне месец...


Че тортата си е супер и цветовете също. Защо да им апроблем с тях. Много е хубава!
Виж целия пост
# 86
Момичета, ето я тортата влак. По близък план нямам, ако ми изпратят, ще ви покажа колко е сполучлив рисувания млечен марципан, за да не замесвате с боя. След двудневна борба това е резултатът:
http://images.medunkabg.multiply.com/image/3/photos/16/600x600/1 … Vr3KPkwxDb0dxxY2w
Толкова се измъчих, че сега не искам да видя торта поне месец...

medunka, ти си сътворила едно бижу!  bouquet Непременно го покажи в по-близък план.
Виж целия пост
# 87
От мен една ежеднена торта.Отново не изчакаха украсата и днес като се прибрах от работа трябваше да се съобразя с новата форма на тортата.Та ми заприлича на зайче но не намерих модел в галерията и ето това стана



и понеже е нарязана мога да покажа и вътре

Виж целия пост
# 88
Ето и от мен една торта за вчерашния Хелоуин




Само да уточня-тиквата е оранжева, фотоапарата ми нещо се е бъгясал.  Embarassed
Виж целия пост
# 89
Марципан Варна може ли да се прави с масло, а не маргарин (че съм му върл противник)?
Виж целия пост

Започнете да пишете...

Страница 1 от 1

Общи условия